Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Οι αθώοι Κρητικοί που μπήκαν στην φυλακή | Συγκλονίζουν όσα λένε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αθώοι στη φυλακή. Δυο Κρητικοί που κατηγορήθηκαν και φυλακίστηκαν άδικα περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν αλλά και το πως ζουν σήμερα, μετά την αποφυλάκισή τους.

Παρά το γεγονός ότι αποδείχθηκε η αθωότητά τους, ακόμη και σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν τον στιγματισμό και το ρατσισμό από την κοινωνία αλλά και τις δυσκολίες να χτίσουν τη ζωή τους από την αρχή.

Το θέμα ανέδειξε η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» στον Alpha το βράδυ της Πέμπτης.Ο Μπάμπης Μακρυλάκης από το Ρέθυμνο, πατέρας 6 παιδιών, κατηγορήθηκε για καλλιέργεια ναρκωτικών (ινδικής κάνναβης) και φυλακίστηκε για δυο χρόνια.

Χωρίς τίτλοxaralampos-makrilakisΓια τον Ρεθυμνιώτη κτηνοτρόφο, όλα ξεκίνησαν 4 Αυγούστου του 2004, όταν ανακαλύφθηκε μεγάλη χασισοφυτεία στο Άνω Βαλσαμόνερο Ρεθύμνου. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και αυτός, χωρίς να έχει καμία ανάμειξη. Το χωράφι στο οποίο είχε καλλιεργηθεί η κάνναβη, νοικιάστηκε από τον ίδιο πολύ αργότερα, αλλά μέχρι να το αποδείξει πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια δικαστικών περιπετειών αλλά και οικογενειακής και οικονομικής καταστροφής.

Καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Ο Μπάμπης Μακρυλάκης αθωώθηκε το 2013 από το Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης.

2apofilaki aaaa1apofil apofilakistirioa

Από την άλλη, ο 46χρονος σήμερα Γρηγόρης Επιτροπάκης από την Ψαρή Φοράδα Ηρακλείου, διασώστης στο ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, κατηγορήθηκε για ληστεία σε βάρος 50χρονης με λεία 6.000 στις 2 Μαΐου του 2010 στο Συκολόγο Βιάννου.

Ο δράστης της ληστείας οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ο Γρηγόρης Επιτροπάκης έχει μεγάλη αγάπη στις μηχανές, κυκλοφορεί στους δύο τροχούς χειμώνα-καλοκαίρι και μάλιστα συμμετέχει σε οργανωμένους αγώνες. Αυτή η σύμπτωση έμελλε να αλλάξει δραματικά την ζωή του.

diasostis

Ο Γρηγόρης Επιτροπάκης πέρασε 3 μήνες στη φυλακή, όπου και βρήκε μόνος του τα στοιχεία για την αθωότητά του. Έχασε τη δουλειά του ωστόσο δεν έχασε την πίστη του πως θα δικαιωθεί, όπως και έγινε.sroitet_epitropakhs

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

Πηγή:zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ