Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ξυλοδαρμοί προσφυγόπουλων στ’ Ανώγεια – Διαψεύδει η υπεύθυνη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια καταγγελία – σοκ αποκλειστικά στο neakriti.gr. Την αγανάκτησή του εξέφρασε ένας κάτοικος Ανωγείων, ο οποίος κατήγγειλε ότι προσφυγόπουλα δέχονται επιθέσεις ξυλοδαρμού από τον μεταφραστή – διερμηνέα του Κέντρου Φιλοξενίας Ανηλίκων Προσφύγων, “Εστία”, με την υπέυθυνη του κέντρου να διαψεύδει το γεγονός.

Ένας αλλοδαπός κάτοικος Ανωγείων, κατηγείλε ότι ανήλικα προσφυγόπουλα από το κέντρο Υποδοχής Ανηλίκων Προσφύγων “Εστία”, στα Ανώγεια Κρήτης, ξυλοκοπήθηκαν από το διερμηνέα και μάλιστα, όπως αναφέρει, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς – όπως τονίζει – έχει συμβεί επανειλημμένως στο παρελθόν.

Τα μικρά προσφυγόπουλα, σύμφωνα με τον αλλοδαπό, έχουν φύγει από το κέντρο και είναι στους δρόμους των Ανωγείων, μέσα στην παγωνιά, ενώ έχουν προχωρήσει και σε απεργία πείνας.

” Το καταγγέλλω γιατί θέλω να σταματήσει να συμβαίνει αυτό.Φοβάμαι γιατί είναι μικρά παιδιά και θα αρρωστήσουν μέσα στο κρύο”, καταγγέλλει ο ανώνυμος άνδρας στο neakriti.gr

Από την πλευρά της η υπεύθυνη του κέντρου διαψεύδει τις καταγγελίες, χαρακτηρίζοντας τις ως ανυπόστατες.

“Δεν ισχυει κατι τετοιο. Απλά υπήρξε αναστάτωση, καθώς τα παιδιά παρέβησαν κάποιους κανόνες και τους έγινε λεκτική επίπληξη από εμένα. Ο διερμηνέας δεν έχει καμμία ανάμειξη. Ήδη έχουμε πάρει τα μέτρα μας για να επιστρέψουν στο κέντρο τα 5 παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό”, ξεκαθαρίζει στο neakriti.gr η υπεύθυνη της εστίας κ. Ιωάννα Κύρου.

Το neakriti.gr επικοινώνησε και με το δήμαρχο Ανωγείων, Μανώλη Καλλέργη, ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει γνώση του περιστατικού.

Ρεπορτάζ: Μαρία –  Ελένη Νικηφόρου,  Φωτεινή Μαυροματάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ