Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Να γιατί οι Αμερικανοί αγαπούν τόσο πολύ τον Γιάννη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μένουν ακόμα δυο-τρεις μέρες για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του κοινού για τις βασικές πεντάδες του Αll Star Game. Η ασάφεια ως προς την προθεσμία της ψηφοφορίας, δεν έχει να κάνει με τεμπελιά, ειδικά μάλιστα στην εποχή που μια τέτοια πληροφορία απέχει μερικά κλικ. Απλώς δεν έχει σημασία.

Αν δεν έχεις κατέβει από κάποιο μακρινό πλανήτη του γαλαξία μας, θα ξέρεις ότι ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Επίσης, θα έχει πάρει το αφτί σου ότι τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής, καθώς όταν ανακοινώθηκε η δεύτερη καταμέτρηση ήταν στη δεύτερη θέση στην κατηγορία, πίσω από τον ΛεΜπρον και συνολικά στην πέμπτη θέση ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους.

Επομένως, σε αυτή τη μικρή γωνιά τον έχουμε στηρίξει και τον στηρίζουμε. Έχουν ψηφίσει μέχρι και οι γιαγιάδες υπό την αυστηρή επίβλεψη και καθοδήγηση των εγγονιών τους, ενώ πλέον το όνομα το μαζί με το #NBAVote συναντάς παντού, από το Facebook μέχρι τα σχόλια στο Porn Hub. Είμαστε όλοι με τον Γιάννη, σε κάθε μας στιγμή, και καλά κάνουμε.

Προφανώς, είναι αναμενόμενο όλοι οι Έλληνες να αγαπάμε το Γιάννη. Άλλοι εντελώς υποκριτικά, αν κρίνουμε από τις γενικότερες απόψεις τους περί μεταναστών, που δεν είχαν την τύχη να πετύχουν τη φύση στα χουβαρνταλίκια της και να τους υπογράψει λευκή επιταγή στον τομέα του ταλέντου.

Παρόλα αυτά, οι ψήφοι του εξακολουθούν να είναι παρά πολλοί. Διότι όσο και αν έχει ένα ολόκληρο λαό να τον στηρίζει, δεν εξηγείται εύκολα αυτό το πόσο ψηλά έχει βρεθεί -όχι, σκέψου το, είναι πάνω και από τον κατά γενική ομολογία καλύτερο παίκτη της Λίγκας, τον Ουέστμπρουκ. Άλλωστε, δεν είμαστε και οι πολυπληθέστεροι στον κόσμο, ενώ πολλές φορές μας κάνουν πλάκα μέχρι και οι Κύπριοι σε διάφορα talent show.

Υπάρχουν, λοιπόν, και άλλοι που τον αγαπάνε και τον πιστεύουν εξίσου με εμάς. Είναι αυτοί που έχουν την χαρά να τον παρακολουθούν κάθε εβδομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους των Μπακς, που έχουν ένα λόγο παραπάνω να στείλουν το δικό τους παιδί στη Νέα Ορλεάνη. Ας πούμε, πριν λίγες ώρες τους χάρισε με τέτοια στιγμή.

Τον αγαπούν όλοι οι Αμερικάνοι. Και αυτό είναι το «σωστό», κατά μία έννοια.

Ταλέντο με το τσουβάλι

Ο Αντετοκούνμπο είναι εξωπραγματικά ταλαντούχος. Ή για την ακρίβεια, η φύση τον έχει προικίσει με ένα κορμί που ξέρεις ότι αν δουλευτεί στις καλύτερες συνθήκες από τους κορυφαίους επαγγελαματίες, θα γίνει το καλύτερο το κορμί μπασκετμπολίστα στον κόσμο. Ήδη είναι δηλαδή, αν θυμηθούμε την περσινή έρευνα που επιβεβαίωνε το παραπάνω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ratpack.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ