Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Νέα Ζηλανδία: Μια αγελάδα διαφορετική από τις άλλες | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά καιρούς έχουν γνωρίσει περιπτώσεις ζώων με… διχασμένη προσωπικότητα. Μετά το πρόβατο που νομίζει ότι είναι σκύλος και αγαπήθηκε όσο κανένας από τους χρήστες του Διαδικτύου, ένα άλλο χαριτωμένο θηλαστικό ήρθε για να μπει στις καρδιές όλων μας.

Ο λόγος για τη Λίλακ, μια αγελάδα που ζει στη Νέα Ζηλανδία. Σύμφωνα με τον Ιndependent, η Λίλακ δεν είναι μία οποιαδήποτε από τις 10 εκατομμύρια αγελάδες που βρίσκονται στη νησιωτική χώρα.

Κι αυτό γιατί αντί να κάθεται στα λιβάδια και να βόσκει χορτάρι, προτιμά να καλπάζει σαν άλογο. Η ιδιοκτήτρια της αγελάδας, Χάνα Σίμπσον δεν προβληματίζεται καθόλου με τη συμπεριφορά του ζώου της. Αντιθέτως, δηλώνει κατενθουσιασμένη. Μάλιστα, η Λίλακ με λίγη προπόνηση θα μπορούσε να συμμετέχει χωρίς κανένα θέμα σε διαγωνισμό ντρεσάζ, καθώς πηδά εμπόδια ύψους ως 1,5 μέτρων.

Και όλα αυτά γίνονται ακόμη πιο αστεία στο άκουσμά τους, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι όταν η Χάνα, σε ηλικία 11 χρονών την ζήτησε από τους γονείς της ένα πόνι, εκείνοι αρνήθηκαν και η νεαρή αποφάσισε να ιππεύσει την …αγελάδα της.

 

 

Πηγή: huffingtonpost

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ