Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Μπραντ Πιτ: Το διαζύγιο του… πάει -Εντυπωσιακός στο κόκκινο χαλί δίπλα στην Μαριόν Κοτιγιάρ | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το διαζύγιο φαίνεται πως… πάει στον Μπραντ Πιτ, καθώς ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός, σε διαδοχικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, με την Μαριόν Κοτιγιάρ στο πλευρό του.

Οι δυο τους έπιασαν… δουλειά στην προώθηση της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν, το «Allied». Το γεγονός ότι υποδύονται το ζευγάρι προκάλεσε φήμες μετά από το διαζύγιο του Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τις οποίες η Γαλλίδα ηθοποιός ήταν το τρίτο πρόσωπο, που μπήκε ανάμεσά τους, κάτι που διέψευσε με οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram τότε η Κοτιγιάρ.

Ο 52χρονος Πιτ είχε μείνει μακριά από το φως της δημοσιότητας έπειτα από την ανακοίνωση του διαζυγίου, αλλά και τις πληροφορίες ότι έχασε την ψυχραιμία του μπροστά στα παιδιά του ζευγαριού κατά τη διάρκεια πτήσης. Οταν απαλλάχθηκε από τους ισχυρισμούς για παιδική κακοποίηση, άρχισε ξανά τις δημόσιες εμφανίσεις, στις αρχές Νοεμβρίου.Αυτές αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς μαζί με την Κοτιγιάρ εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Παρίσι, την Κυριακή και το Λονδίνο σήμερα.

Φωτογραφίες: ΑP

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ