Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Νέστορα: Εξελίξεις στην εξαφάνιση της εστεμμένης φοιτήτριας – Ο άντρας με τα μαύρα και ο γείτονας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποιες οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της Μαρίας Νέστορα;

Η αγωνία κορυφώνεται για την όμορφη 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, Μαρία Νέστορα.

Τα ίχνη της νεαρής κοπέλας έχουν εξαφανιστεί από τις 27 Αυγούστου, όταν έφυγε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπεριφορά της Μαρίας Νέστορα τον τελευταίο μήνα είχε προβληματίσει τους γονείς της που ζούσαν με τον αδερφό της στην Ουκρανία.

Η Μαρία δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, ενώ αποφάσισε να «κλείσει» και τον λογαριασμό της στο facebook.

Όλα αυτά τα γεγονότα προκάλεσαν ακόμα περισσότερη ανησυχία στους γονείς της, με αποτέλεσμα η μητέρα της να πάρει το πρώτο αεροπλάνο, να έρθει στην Αθήνα και να διαπιστώσει από κοντά τι συμβαίνει.

Η μητέρα της βρήκε το σπίτι της Μαρίας Νέστορα ακατάστατο και βρώμικο, ενώ το σκυλάκι της εμφάνιζε σημάδια ασιτίας.

«Η σύζυγός μου είδε την εμφάνιση της παραμελημένη και η κόρη μας ήταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της. Τη ρώτησε τι της συνέβη και η Μαρία Νέστορα της είπε “μαμά φοβάμαι ότι κάποιοι χάκερς με παρακολουθούν και δέχομαι απειλητικά μηνύματα”.

Έτσι η κόρη μου αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Η σύζυγός μου προσπάθησε να μάθει περισσότερα από τη Μαρία, αλλά δεν τα κατάφερε. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να μείνει κοντά της στην Αθήνα» δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας, Νίκος Νέστορας.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στις 27 Αυγούστου πήγε η σύζυγός μου στο super market και όταν επέστρεψε στο σπίτι η Μαρία είχε φύγει. Ανησύχησε η γυναίκα μου αλλά πίστευε ότι θα επιστρέψει. Είδε ότι αργούσε και το βράδυ την πήρε τηλέφωνο στο κινητό της. Η Μαρία της απάντησε “μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στεναχωριέστε καληνύχτα”».

Γείτονες της 27χρονης φοιτήτριας είχαν παρατηρήσει ότι η Μαρία Νέστορα είχε αδυνατίσει ιδιαίτερα, ενώ τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνιση την είχαν δει να πετάει τα ρούχα της στα σκουπίδια.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στις 19 Αυγούστου ένας άνδρας με μαύρα ρούχα την ακολούθησε, με αποτέλεσμα η Μαρία Νέστορα να τρομάξει και να κλειδωθεί στο σπίτι της.

«Ήταν ένας κύριος και την είχε πάρει από πίσω, αλλά μπήκε η κοπέλα στο σπίτι της, κλείδωσε, εκείνος έκανε τρεις κινήσεις από την πόρτα για να τη δει, μετά κοιτούσε στον πρώτο όροφο και μετά έφυγε» είπε ένας γείτονας.

wifinews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ