Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρητικός επιχειρηματίας με τέσσερα μαγαζιά κατέληξε άστεγος στα παγκάκια

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση επιχειρηματία από την Κρήτη που έκλεισε τα τέσσερα μαγαζιά που είχε και φαίνεται να ζει πλέον στα παγκάκια.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ίχνη του Μηνά Αργυρίου 51 χρόνων, εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αμαρουσίου, ενώ τηλεθεατής έστειλε και σχετική φωτογραφία.

Σημειώνεται ότι ο κρητικός επιχειρηματίας είχε πληγεί από την οικονομική κρίση. Έκλεισε σταδιακά τα τέσσερα μαγαζιά του στην Κρήτη και από τότε εγκατέλειψε τα πάντα και τους πάντες και χάθηκε.

Την ίδια ώρα, γείτονας του αγνοούμενου, επίσης καταστηματάρχης στην εμπορική περιοχή του Ηρακλείου, είπε στην εκπομπή: «Ο παππούς του ήταν χρόνια έμπορος πριν από αυτόν. Τον ήξερα καλά, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και δουλευταράς. Το μαγαζί του ήταν όλη μέρα ανοιχτό».

Πρώην υπάλληλος του αγνοούμενου που εργαζόταν για αυτόν επί δεκαπέντε χρόνια, είπε χαρακτηριστικά: «Όλη η Κρήτη ερχόταν και ψώνιζε από αυτόν. Πουλούσε ρούχα που δεν μπορούσε να βρει κανείς σε άλλα μαγαζιά. Ήταν ένας ευγενικός άνδρας, με καλή ανατροφή, ιδιαίτερα ευαίσθητος και αξιοπρεπής».

Καθώς η ανήμπορη μητέρα του δεν μπορούσε να τον ψάξει, το έκανε ο φίλος του Παναγιώτης Γιακουμετής, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής. «Θέλω να βρεθεί ο Μηνάς γιατί είμαι ο πιο κοντινός του φίλος. Αν αυτή τη στιγμή εμφανιζόταν θα είχε παράπονα από μένα γιατί θα πίστευε πως δεν προσπάθησα να τον αναζητήσω» είπε.

Ο στενός φίλος του αγνοούμενου σημείωσε ότι τον Φεβρουάριο του 2013 έκλεισε τα καταστήματα του στο Ηράκλειο και έφυγε για την Αθήνα. Λίγο καιρό μετά, επικοινώνησε με έναν κοινό φίλο και του ζήτησε βοήθεια.

«Περιέγραψε μια άσχημη εικόνα. Είπε στο φίλο μας πως κοιμάται σε παγκάκια και έδωσε την εντύπωση πως έφτασε στο έσχατο όριο ανέχειας. Ήταν ένας περήφανος και αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν ζητούσε εύκολα βοήθεια. Ο κοινός μας φίλος προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο , εκείνος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση κι από τότε χάσαμε τα ίχνη του» τόνισε.

Πηγή:cretaday

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ