Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Και τι έγινε που μπήκε ο Οκτώβρης; Φύγαμε για Σαντορίνη! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και πάνω που λες να το πάρεις απόφαση ότι το καλοκαιράκι αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, έρχεται η ΕΜΥ και στα ανατρέπει όλα! Από εβδομάδα, λέει, η θερμοκρασία στη χώρα μας θα ανέβει και όσο να ‘ναι μια τέτοια εξέλιξη μόνο χαρούμενο μπορεί να σε κάνει.

Γιατί;

Γιατί έχουμε την ευλογία να ζούμε σε μια χώρα που – καιρού επιτρέποντος – σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις εξορμήσεις σου και να χαρείς τις ομορφιές της.

Προορισμοί υπάρχουν και παρά το γεγονός ότι μπαίνουμε στον Οκτώβρη, τα νησιά μας είναι εκεί και μας περιμένουν. Τι κι αν τα έχουμε ταυτίσει μονάχα με την καλοκαιρινή περίοδο; Κάποια νησιά συνεχίζουν να υποδέχονται τουρίστες από το εσωτερικό και το εξωτερικό ακόμη και τώρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σαντορίνη, που ελκύει πλήθος επισκεπτών ακόμη και ως τα τέλη Οκτωβρίου. Με τα γραφικά της σοκάκια και την εξωπραγματική θέα που την έχει διαφημίσει στα πέρατα του κόσμου, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό αυτήν την περίοδο για όλους εκείνους που δεν θέλγονται από την πολυκοσμία του καλοκαιριού και επιθυμούν να τη γνωρίσουν στα… καλύτερά της.

Το νησί από μόνο του έχει να σου προσφέρει εικόνες που δεν θα σβήσεις από τη μνήμη σου και αν καταφέρεις να συνδυάσεις τη νησιωτική μαγεία με μια διαμονή που θα λειτουργεί συμπληρωματικά στην όλη εξίσωση, τόσο το καλύτερο! Η πρότασή μας για αυτό το κομμάτι, εγγυημένη και συγκεκριμένη: Voreina Gallery Suites!

Διαμονή στο Voreina… Χωρίς δεύτερη σκέψη!

Χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου στο χωριό Πύργος, το Voreina διαθέτει ξεχωριστά διακοσμημένες σουίτες με έργα τέχνης, οι οποίες προσφέρουν υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, ενώ κάθε μία από αυτές περιλαμβάνουν υδρομασάζ ή ιδιωτική πισίνα.

l31008

Σχεδιασμένες σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το εσωτερικό τους συνδυάζει την μινιμάλ διάθεση και την άνεση, ενώ ορισμένες μονάδες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τζάκι.

l31000

Πλούσιο πρωινό με φρέσκο ψωμί και σπιτικές λιχουδιές στη βεράντα του δωματίου με πανοραμική θέα στη Σαντορίνη, είναι ένα από τα βασικά ατού ενός εξαιρετικού καταλύματος που έχει αξιολογηθεί με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πύργο!

l44879

Διεύθυνση: Επαρχιακή Οδός Πύργου Καλλίστης – Προφήτη Ηλία, Θήρα 847 01

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2286 030700

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ