Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Θα πάθετε πλάκα! Πόσο χρονών ήταν η Νένα Μεντή όταν έπαιζε στις «Τρεις Χάριτες»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Νένα Μεντή αποκάλυψε πόσο χρονών ήταν όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Τρεις Χάριτες».

Ήταν σταλινική και η διαπαιδαγώγηση;

Ναι, παρόλο που είχα ένα σπουδαίο πατέρα. Και πολύ ελεύθερο, αισθηματία και ερωτικό άνθρωπο, αλλά ήταν με το κόμμα έτσι. Μέσα στο σπίτι υπήρχε αγάπη, έρωτας με τη μαμά μου, τραγουδάγανε…

Ελευθερία να βγαίνετε είχατε;

Πολύ ελευθερία και στα ερωτικά και στην επιλογή του θεάτρου. Για να επανέλθω στα πολιτικά, δεν είναι μόνο ο Τσίπρας! Είναι πολύς κόσμος, είναι πολλοί οι υποτιθέμενοι Αριστεροί μέσα στα πράγματα και μέσα στην κυβέρνηση. Μην το προσωποποιούμε στον Αλέξη. Γιατί, κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Αλέξης είναι πολύ φιλόδοξος άνθρωπος. Ξύπνιος, ωραίος, πολιτικός. Σε αυτό που λέμε, και το απεχθάνομαι, «πολιτικός» ο Τσίπρας παίρνει Όσκαρ! Από εκεί και μετά, εγώ δεν ρίχνω μόνο την ευθύνη σε αυτούς. Γιατί είναι ένα σχέδιο πιο παγκόσμιο. Να πεθάνουν οι γέροι! Δεν θέλουν γέρους στον κόσμο. Ούτε σύνταξη, ούτε φάρμακα, ούτε ΙΚΑ ούτε ΞΙΚΑ! Τίποτα! Αυτοί που πάνε να γίνουν  γέροι, να τους τσεκουρώσουν. Κι η σύνταξη που θα πάρουν να μην τους φτάνει όχι depon να πάρουνε, αλλά τίποτα. Κι εγώ, μην φανταστείτε, δεν έχω περάσει μια ζωή λουλουδένια. Μέχρι τα 45 μου, που έκανα τις «Τρεις Χάριτες», ήμασταν πολύ άσχημα οικονομικά. Γι’ αυτό δεν κωλώνω με το οικονομικό. Και τώρα με τα Μνημόνια, δεν είναι το οικονομικό. Ίσως γιατί δεν είμαι στην κατηγορία των ανθρώπων που πεινάνε. Αλλά κι αυτοί που πεινάνε το συνηθίσανε! Γιατί δεν είδα τους πεινασμένους να βγουν στο δρόμο. Πού είναι; Εγώ που συζητώ και με ταξιτζήδες  είναι άναυδοι.

Τι σας λένε;

Παίρνω πολύ ταξί, γιατί εκεί που είναι το θέατρο δεν μπορώ να πάω με το αυτοκίνητό μου. Οι ταξιτζήδες με κερνάνε πολλές φορές. Μου λέει ένας χτες «να σε πάω εκεί που μου είπες ή να σε πάω στον  Πειραιά στη γυναίκα μου που σε λατρεύει, να σε δει;». Με τους ταξιτζήδες  έχω κάνει γκάλοπ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ