Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ryanair ζητά -εμμέσως- συγνώμη από την Έλενα Κουντουρά (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κλίμα μεταξύ Ryanair και ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι καλό εδώ και μήνες. Ο εμπορικός διευθυντής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν είχε αποκαλέσει «Μαρία Αντουανέτα της Ελλάδος» την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, την οποία είχε κατηγορήσει ότι δεν απαντά στις προτάσεις της Ryanair για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, με παράλληλη μείωση ή/και μηδενισμό των τελών αεροδρομίων τους χειμερινούς μήνες.

Μάλιστα, ο Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair είχε δηλώσει ότι «είναι το λιγότερο ενοχλητικό να μην μπαίνουν στον κόπο οι αρμόδιοι να στείλουν μια απάντηση επί των προτάσεών μας, όταν για εφέτος η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει ποσοστό 41% της αύξησης της επιβατικής κίνησης της Ελλάδας για το πρώτο εξάμηνο». Απάντηση που αν είναι αρνητική «θα εξηγεί σε εμάς τους λόγους και στην ελληνική κοινωνία γιατί αρνούνται συνολικά 10 εκατ. επιβάτες τα επόμενα τρία χρόνια» καταλήγει, αφήνοντας αιχμή ότι μοιάζουν μάλλον φοβισμένοι ότι θα προσβάλουν τους εταιρικούς τους φίλους.

ΑΛΛΑΓΗ… ΣΤΑΣΗΣ

Ωστόσο, ο κ. Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν, με νεότερη δήλωσή του, πριν από λίηες ημέρες, κάνει λόγο για παρεξήγηση και εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι το σχόλιο περί «Μαρίας Αντουανέτας» συνδέθηκε με ένα συγκεκριμένο άτομο. «Εγώ μιλούσα για την πολιτική δωρεάν διακοπών στους Έλληνες ανέργους, που μπορεί να είναι μία αξιοθαύμαστη κοινωνική πολιτική, αλλά δεν αποτελεί λύση για τον τουρισμό».

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του κ. Ο’ Μπράιεν:

Πηγή:hanianews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ