ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Η συνταγή της ημέρας: Πέννες με μανιτάρια
Η διαφορά βρίσκεται στο σοτάρισμα.
Θα το εξηγήσουμε απλά και ωραία: ο συνδυασμός της πέννας με το μανιτάρι, είναι πιο διάσημος στην ιταλική κουζίνα και από εκείνον της κρέμας γάλακτος με το χοιρινό. Ειδικότερα, όταν μιλάμε για μανιτάρια porcini, εννοούμε μία ολοκληρωμένη γεύση που δένει μοναδικά συστατικά όπως το σκόρδο, τον βασιλικό και τον μαϊντανό. Είναι μία από τις πιο κλασσικές ιταλικές συνταγές και θα αναβαθμίσει τα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα για τα ζυμαρικά.
Και ναι, είναι αδιανόητα εύκολη.
Διαβάστε την συνταγή στο ratpack
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Κρητικός αγριόγατος: Το ζώο «φάντασμα» επιστρέφει!
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
«Ιστορία τρόμου» στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ για ασθενή με χολή
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Έκτακτη προειδοποίηση για την Αφρικανική σκόνη – Τι πρέπει να προσέξουμε
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
«Στο σπίτι του Διγαβρέ»: Ιστορίες από το παρελθόν της Κρήτης