Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η Κρήτη το καλύτερο νησί της Ευρώπης σύμφωνα με το Traveller

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην κορυφή των ευρωπαϊκών νησιών βρίσκεται η Κρήτη σύμφωνα με το Traveller, την πιο γνωστή ιστοσελίδα ταξιδιού στην Αυστραλία, που παρουσίασε τα έξι καλύτερα νησιά της Ευρώπης πριν από λίγες μέρες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Κρήτη ξεχωρίζει επειδή είναι το μεγαλύτερο ελληνικό νησί αλλά και για την ποικιλομορφία της, τη φιλοξενία των ανθρώπων, τα ιστορικά μνημεία και βεβαίως τις παραλίες της.

Χαρακτηριστικά, το Traveller γράφει: «Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο και πιο ποικιλόμορφο από όλα τα ελληνικά νησιά. Ιστορικά μνημεία, με κορυφαία τα ερείπια από το παλάτι της Κνωσού, το πιο αντιπροσωπευτικό στοιχείο του Μινωικού Πολιτισμού. Βρίσκεται στα νότια της πρωτεύουσας της Κρήτης, το Ηράκλειο. Υπάρχουν επίσης κάποιες εκπληκτικές παραλίες, ειδικά το Ελαφονήσι στη νοτιοδυτική πλευρά της Κρήτης, ενώ το φαράγγι της Σαμαριάς προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες πεζοπορίας. Το νησί είναι αρκετά μεγάλο, για να έχει και επιβλητικά βουνά, με διάσπαρτα μοναστήρια, όπως η συμβολική Μονή Αρκαδίου».

Τα υπόλοιπα πέντε νησιά είναι η Ίμπιζα στην Ισπανία, η Μάλτα, το Σκάι στη Σκοτία, το Χβαρ στην Κροατία και η Σικελία στην Ιταλία.

www.checkincreta.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ