Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ηράκλειο: Δείτε πού θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΤΡΙΤΗ 27/9/2016

08:00-11:00 Στο Μασταμπά στις οδούς Απόλλωνα και Β.Σμπώκου από την οδό Ραυτοπούλου έως την οδό Λευθεραίου, Σκουλά από την οδό Πατελάρου έως την οδό Ιερολοχιτών, Ατσιπάδων από την οδό Στ.Γεωργίου έως την οδό Ραυτοπούλου Δελφών και Στ.Γεωργίου από την οδό Ατσιπάδων έως την οδό Σκουλά, Ιερολοχιτών από την οδό Πατρ.Φωτίου έως την οδό Σκουλά, Πατρ.Γρηγορίου από Πατρ.Φωτίου έως την οδό Στρ.Αλεξάκη και Ραυτοπούλου από την οδό Σμπώκου έως την οδό Σκουλά.

08:00-14:00 Στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στις οδούς Ηρακλή από την οδό Μπότσαρη μέχρι την οδό Αγ.Ιωάννη Ελεήμονα και στις οδούς Κατσαντώνη, Παπαφλέσσα, Εμμ. Παππά, Μπότσαρη, Λάπας, Ιάσονος, , Πουλή Γ., Τιμοχάρους, Μαγνησίας και Αγ.Ιωάννη Εελήμονα.

11:30-14:30 Στο Μασταμπά στην πλατεία Γρ. Λαμπράκη στις οδούς Αντ. Καστρινάκη από την οδό Ιλ. Κατσούλη έως τη λεωφ.Γ.Παπανδρέου, λεωφ.Γ.Παπανδρέου από τη λεωφ. Ιωνίας μέχρι τη λεωφ.Α.Παπανδρέου, λεωφ.Α.Παπανδρέου από τη λεωφ.Γ.Παπανδρέου έως την οδό Λουκά Πετράκη, Απ. Ροδίου από τη λεωφ Γ. Παπανδρέου έως την οδό Μαγγανάρηδων. Επίσης στις οδούς Διός και Μαγγανάρηδων.

12:00-15:00 Στη Θέρισσο, στις οδούς Ριζηνίας και Αρκάδων. Επίσης στην οδό Θενών από την οδό Ριζηνίας έως την οδό Αστερουσίων.

12:00-15:00 Στις οδούς Γερωνυμάκη από την οδό Δωδεκανήσου έως την οδό Εθν. Αντιστάσεως, Ρόδων από την οδό Γερωνυμάκη έως την λ.Γ.Παπανδρέου, Μηλιαράκη από τη λ.Δημοκρατίας έως την οδό Ρόδων. Επίσης στην οδό Μύσωνος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9/2016

08:00-11:00 Στο Δ. Ηρακλείου, στις οδούς Μ. Κρήτης από την οδό Πετλέμπουρη έως την οδό Εφόδου, Εφόδου από την οδό την οδό Πετλέμπουρη έως την λ.Σοφ.Βενιζέλου, Πετλέμπουρη από την οδό Εφόδου έως την οδό Ινάτου, Απολλωνίας και Γορτύνης από την Μ.Κρήτης έως την οδό Κ.Παπαδοπούλου. Επίσης στις οδούς Τυρταίου, Άνδρου, Μανδηλαρά, Ακρωτηρίου, Αλκαίου, Κ. Παπαδοπούλου, Δωριέων και Πηνειού.

08:00-11:00 Γενικά στο χωριό Κουτουλουφάρι του Δ.Χερσονήοσυ. (στην περιοχή του κέντρου του χωριού).

11:00-15:00 Στο Σκαλάνι του Δ.Ηρακλείου, στην οδό ΑΓΑΠΗΣ μετά παρόδων.

11:30-14:30 Στο Δ.Ηρακλείου, στη λεωφ. Μίνωος από την οδό Μ.Κρήτης έως την Απολλωνίας, Απολλωνίας από την οδό Ινάτου έως την οδό Κοσμά Παπαδοπούλου, Γορτύνης από τη λεωφ. Μίνωος έως την οδό Ελύρου, Κυταίου από την οδό Γορτύνης μέχρι την οδό Βοίβης. Επίσης στις οδούς Ινάτου και Φουρτουνάτου.

13:00-15:00 Στα Μάλλια, στην περιοχή της εξόδου των Μαλλίων προς τον Άγ.Νικόλαο, στην παλαιά εθνική οδό.( στον κεντρικό δρόμο, μετά τα Μάλλια).

ΠΕΜΠΤΗ 29/9/2016

08:00-11:00 Στα Καμίνια, στις οδούς Μάχης Κρήτης και Πετλέμπουρη από την οδό Ηφαίστου έως την οδό Κυταίου, Ηφαίστου από την οδό Πετλέμπουρη έως την οδό Βοίβης, Γορτύνης από την οδό Ηφαίστου έως την οδό Ελύρου.Επίσης στην οδό Ελύρου.

11:30-14:30 Στα Καμίνια στις οδούς Μάχης Κρήτης από την οδό Ισαύρων έως την οδό Ηφαίστου, Πετλέμπουρη από την οδό Ηφαίστου έως την οδό Ισαύρων, Αχαιών και Ηφαίστου από την οδό Μάχης Κρήτης έως την οδό Πετλέμπουρη.Επίσης στην οδό Αστρ.Κόντου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9/2016

00:00-03:00 Στο Ηράκλειο, στην πλατεία Κορνάρου και στις οδούς Καρτερού από την οδό 1866 έως την οδό Θησέως, Έβανς από την οδό Τσικριτζή έως την οδό Αβέρωφ, Γιαννιτσών από την οδό 1866 έως την οδό Έβανς. Επίσης στις οδούς Μαυρολένης, Νεκταρίου στην στοά Γιαλεράκη καθώς και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Olympic.

03:30-06:30 Στις οδούς Βιάννου από την οδό Μαυρολένης έως την οδό Μήτσα και στις οδούς Λασιθίου, Γκερόλα, Αρχανών και Κρανιωτάκη.

08:00-15:00 Στο Δ.Μαλεβιζίου, στα χωριά Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι.Στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Ίδης, και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω ,αναφέρει η ΔΕΔΗΕ στην ανακοίνωση.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ