Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ηράκλειο:Πήγε το συνεργείο να του κόψει το ρεύμα και τους πήρε στο κυνήγι με το αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επεισοδιακή ήταν η προσπάθεια συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ να κόψει το ρεύμα σε ιδιώτη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr είχε συνδέσει παράνομα το ρεύμα στο σπίτι του στις Ασίτες Ηρακλείου. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του συνεργείου τους καταδίωξε με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι δύο υπάλληλοι να βρουν καταφύγιο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9) το συνεργείο πήγε στο σπίτι του καταναλωτή προκειμένου να κόψει το ρεύμα καθώς όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο συνδικαλιστής του ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο, Γιάννης Βρέντζος, ο συγκεκριμένος πολίτης είχε μεγάλο χρέος προς την υπηρεσία.
Σύμφωνα με τον κ. Βρέντζο, την ώρα που οι υπάλληλοι προχωρούσαν στη διακοπή του ρεύματος, διαπίστωσαν ότι η σύνδεση του σπιτιού με τον στύλο της ΔΕΗ είχε γίνει παράνομα.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας βλέποντας τους δύο υπαλλήλους να κόβουν το ρεύμα, τους καταδίωξε, όπως καταγγέλλεται, με το αυτοκίνητο, έχοντας μαζί του και τον αδελφό του. Μάλιστα, η καταδίωξη έγινε από τις Ασίτες, όπου και βρισκόταν το σπίτι, μέχρι τον Άγιο Μύρωνα.
Οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ θεώρησαν καλό να μπουν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και να καταγγείλουν το περιστατικό. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Βρέντζος, ο ιδιοκτήτης που καταδίωξε τους δύο υπαλλήλους, “είχε το θράσος να μπει κι εκείνος στο ΑΤ”.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Βρέντζος, παρόμοιο περιστατικό έγινε και την Τρίτη (6/9) στο Φόδελε ενώ στην περιοχή των Δειλινών πριν από δύο ημέρες, υπήρξε και χειροδικία εις βάρος συνεργείου που είχε πάει σε σπίτι για να κόψει το ρεύμα λόγω μεγάλων οφειλών του ιδιοκτήτη του.

Να σημειωθεί ότι χθες στην περιοχή των Ανω Λιοσίων στην Αθήνα, ο ιδιοκτήτης ταβέρνας πυροβόλησε εναντίον συνεργείου της ΔΕΗ που πήγε να κόψει το ρεύμα.

– See more at: http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/irakleio-toys-kynigise-me-aytokinito-otan-pigan-na-toy-kopsoyn-reyma#sthash.vz10quMh.dpuf

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ