Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

ΗΠΑ: Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο γιος γνωστού τραγουδιστή | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια δημόσια ανάρτηση του στο Facebook, o Καναδός τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ έκανε σήμερα γνωστό ότι ο 3χρονος γιος του δίνει μάχη με τον καρκίνο και κατά συνέπεια αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα του, προς το παρόν τουλάχιστον.

“Είμαστε συντετριμμένοι από την διάγνωση που έγινε πρόσφατα κι επιβεβαίωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος μας Νόα υποφέρει από καρκίνο, (το παιδί) ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία στις ΗΠΑ” ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Μπουμπλέ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook μαζί με την σύζυγό του, την ηθοποιό από την Αργεντινή Λουιζιάνα Λοπιλάτο.

“Η Λουιζιάνα κι εγώ αφήνουμε (για κάποιο χρονικό διάστημα) τις καριέρες μας προκειμένου να αφιερώσουμε όλον μας τον χρόνο και την προσοχή στο να βοηθήσουμε τον Νόα να γίνει καλά” επισημαίνει το ζευγάρι.

Ο 41χρονος Καναδός ερμηνευτής των τεσσάρων Grammy δεν διευκρίνισε το τύπο καρκίνου του γιου του, αλλά τόνισε ότι ελπίζει πως η οικογένεια “θα νικήσει αυτήν την μάχη”. Ο Νόα είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού που παντρεύτηκε το 2011. O δεύτερος γιος τους, Εlias, γεννήθηκε τον Ιανουάριο.

1

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ