Βρειτε μας στα Social Media

Ζέτα Δούκα: Στην παραλία χωρίς ρετούς, τέσσερις μήνες μετά τη γέννα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

aΕρωτευμένη και ευτυχισμένη πλάι στον σύντροφό της είναι η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποις, μετά τον ερχομό και της πανέμορφης κορούλας της είναι στα καλύτερά της, και έχει χίλιους λόγους να χαμογελά καθημερινά. Το μωρό, ήρθε άλλωστε στη ζωή τη δική της και του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηαντωνά στη σωστή στιγμή… Γιατί όλα τελικά θέμα timing είναι,όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη φασαρία της Αθήνας, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε με τον καλό της στη Μύκονο και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τους φίλους τους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους εντόπισε στην παραλία, με την Ζέτα να ξεχωρίζει για την τέλεια σιλουέτα της. Έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννα, η Ζέτα κλέβει τις εντυπώσεις με το μπικίνι της.

Λίγες μέρες πριν τις διακοπές στη Μύκονο, το ζευγάρι βρέθηκε με την μπέμπα στην Τήνο και η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα για την αξία του ύπνου του μωρού…


Δες φωτογραφίες από τη Μύκονο:



Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

tlife

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ