Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Επίσημα μαζί ΑΟ Άρης Ρεθύμνου και ΠΑΕ Ατρόμητος

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε έχθές το απόγευμα η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας μεταξύ της ομάδας μας και της ΠΑΕ Ατρόμητος. Στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου από γονείς,προπονητές,αθλητές,παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και φίλους της ομάδας μας, ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ κ.Απόστολος Αποστόλου αλλά και ο προπονητής ακαδημιών κ. Ρίζος Σωτήριος , παρουσίασαν το πλάνο της ομάδας των Αθηνών για τις συνεργαζόμενες σχολές. Μια συνεργασία που αποσκοπεί στην αναβάθμιση των ακαδημιών αλλά και την ευκαιρία που δίνει, προς τις μεγάλες κατηγορίες για τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Την παρουσίαση άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Βαρούχας Μανώλης, μιλώντας για τα οφέλη που μπορεί και πρόκειται να αποκομίσει ο Άρης Ρεθύμνου από αυτή τη συνεργασία. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου κ. Τόλης Αποστόλου, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να παρουσιάσει το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο και τον τρόπο που λειτουργεί ένας από τους πιο υγιείς συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που ακολουθούν στην ομάδα του Περιστερίου.Στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο που πρέπει να έχουν οι προπονητές-παιδαγωγοί αλλά και οι γονείς. Ο Σωτήρης Ρίζος προπονητής στις ομάδες του Ατρομήτου, μίλησε για τις ακαδημίες και τον τρόπο λειτουργίας τους και τόνισε ιδιαίτερα πώς ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο προετοιμάζουν έναν νέο άνθρωπο να ενσωματωθεί στη κοινωνία, δείχνοντας ότι οι ακαδημίες δεν είναι απλά προπόνηση.Τέλος τον λόγο πήρε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ.Σ.Κοζανίδης και αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ατρομήτου , δήλωσε σίγουρος πως τα μέλη της ομάδας   του Άρη (διοίκηση-προπονητές-αθλητές) μόνο κέρδη θα έχουν από αυτήν την συνεργασία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ.Γεωργαλής, ο υπευθυνος αθλητισμου του δήμου κ.Λαχνιδάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου κ.Νίνος, το μέλος το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. κ.Σταρράκης και οι διαιτητές κ.Βοσκάκης και κ.Σταυρουλάκης Ρ.

 

 www.arisrethymnou.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ