Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικό: Τέλος σε μια περίοδο 15ετούς εγκατάλειψης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και ΑΝΕΛ πέρασε το νομοσχέδιο για τη σύμβαση αξιοποίησης – Ξεκόλλησε η επένδυση άνω των 7 δισ. ευρώ που υπόσχεται να φέρει σε ορίζοντα 12ετίας πάνω από 90.000 θέσεις εργασίας

Μία δεκαπενταετία εγκατάλειψης, τεσσεράμισι χρόνια διαγωνιστικών διαδικασιών, αλληλοκατηγορίες και αντεγκλήσεις, ενδοκυβερνητικές τρικλοποδιές και πισωγυρίσματα σε μία επένδυση άνω των 7 δισ. ευρώ που υπόσχεται να φέρει σε ορίζοντα 12ετίας 75.000 νέες θέσεις εργασίας από την κατασκευή και λειτουργία των έργων συν 15.000 επιπλέον θέσεις ως αποτέλεσμα παραγόντων προσφοράς και να αλλάξει ολοκληρωτικά το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας.

Η ψήφιση, με ευρεία πλειοψηφία, χθες από τη Βουλή του νομοσχεδίου για την κύρωση της σύμβασης αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, προκάλεσε αντιπαράθεση στο «κόκκινο» κι εξελίχθηκε, ως αναμενόταν σε μία προσπάθεια, από πλευράς των κυβερνητικών στελεχών να τονίσουν τη «βελτιωμένη» σύμβαση που έφερε τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στη Βουλή, εν μέσω σφοδρής κριτικής από ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι, που θύμιζαν ότι, ως αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε το «ξεπούλημα» της έκτασης του πρώην αεροδρομίου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ