Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Είναι ο Franco Noriega ο πιο σέξι σεφ στον κόσμο; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Franco Noriega είναι 27 ετών, κατάγεται από το Περού, είναι μοντέλο, στον ελεύθερό του χρόνο μαγειρεύει μπροστά σε μία κάμερα φορώντας μόνο το εσώρουχό του και όλα αυτά, όπως φαίνεται αρκούν για να προταθεί για τη θέση του πιο σέξι σεφ στον κόσμο αφού έχει γίνει ανάρπαστος στο διαδίκτυο μετρώντας εκατομμύρια κλικ στα βίντεο του.

Ο Franco μετακόμισε το 2007 στην Νέα Υόρκη με όνειρο να γίνει ηθοποιός και τελικά έκλεισε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων καθώς κάπου τον εντόπισε ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino. Κάποια στιγμή έκανε στροφή προς τη μαγειρική κι έκτοτε μετρά περισσότερους από 164.000 followers που τον παρακολουθούν φανατικά και αδημονούν για τις μαγειρικές συμβουλές του.

“Αυτό είναι το καλύτερο επιδόρπιο που θα φάτε ποτέ”, σχολιάζει σε πρόσφατο βίντεο όπου παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής μιας πουτίγκας με σπόρους chia, και φορώντας μόνο ένα γκρι εσώρουχο ανακατεύει τα υλικά και εξηγεί αναλυτικά τις δόσεις.

Ωστόσο πολλοί σχολιάζουν πως ενδεχομένως αυτό που κάνει αίσθηση στα βίντεο δεν είναι οι μαγειρικές του ικανότητες αλλά η προβολή της ανατομίας του, που φροντίζει να αναδεικνύει με κάθε τρόπο.

Κι αυτό γιατί ο Franco επιλέγει κάθε φορά να μαγειρεύει φορώντας μόνο το εσώρουχό του, που αναδεικνύει τόσο το καλογυμνασμένο του κορμί όσο και τα λοιπά… προσόντα του, όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά οι χρήστες. “Αγάπη μου νομίζω πως κανείς δεν κοιτούσε το μίξερ όταν ανακάτευες τα υλικά. Ποιος έχει χρόνο να παρατηρεί κάτι τέτοια” γράφει ένα από τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του. “Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε ποιο είναι το μυστικό συστατικό στα πιάτα του” σχολιάζει κάποιος άλλος, με την πλειοψηφία των σχολίων να κινούνται σε αυτό το μήκος κύματος και τον ίδιο να σφυρίζει αδιάφορα.

Για την ιστορία, ο Franco διατηρεί και δικό του εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το “Baby Brasa” που εξειδικεύεται στο “καθαρό” φαγητό.

01

02

03

03

 

Πηγή: lifo

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ