Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

LIFESTYLE

Δείτε το (πολύ) καυτό ατύχημα της Γκαμπριέλας Παπαδάκη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτά τα πράγματα γίνονται καμιά φορά και τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση δεν έγιναν επίτηδες. Παρόλα αυτά λογικό είναι να αστράψουν όλα τα φλας των φωτογράφων (που μιας μετατρέπονται σε παπαράτσι) με το που βγαίνει το ρούχο μιας αθλήτριας. Και στην περίπτωση για την οποία σου μιλάμε το γεγονός αφορά την Γκαμπριέλα Παπαδάκη.

Η Γαλλίδα (με κρητική καταγωγή), αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ είχε μια πολύ άτυχη -αλλά παράλληλα πολύ καυτή- στιγμή πάνω στον πάγο.  Εκείνη με τον Γκιγιόμ Σιζερόν, τον παρτενέρ της αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα που έχουν εμφανιστεί ποτέ στο σπορ, αλλά η αλήθεια είναι ότι για άλλο λόγο (κι άθελά τους) απασχόλησαν τη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών.

Τι ακριβώς συνέβη στην Γκαμπριέλα Παπαδάκη;

Για να μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία, αυτό που έγινε ήταν να φύγει το τοπ που φορούσε τόσο όσο χρειαζόταν για να εμφανιστεί ένα μεγάλο μέρος του στήθους της. Εκείνη όμως κράτησε την ψυχραιμία της και κατάφερε μαζί με τον παρτενέρ της να ολοκληρώσει το αγώνισμά της. Πλήθος κόσμου στο ίντερνετ έτρεξε να τη συγχαρεί για τον επαγγελματισμό της. «Λυπάμαι πολύ για το ατύχημα της Γκαμπριέλα Παπαδάκη. Την συγχαίρω για το θάρρος της και για το ότι δεν τα παράτησε και έδειξε στον κόσμο όλο το πρόγραμμά της» και «Τα σπας. Δεν φαντάζεστε πόσο θάρρος χρειάζεται για να συνεχίσεις μετά από αυτό» έγραψαν χαρακτηριστικά στο twitter. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=uay8CrqWoFM

Ίσως, τελικά, η όμορφη Γαλλίδα με την κρητική καταγωγή να έλαβε μεγάλη δημοσιότητα για όλους τους λάθος λόγους, όμως ένα παραμένει το σίγουρο: και πολύ όμορφη και γοητευτική είναι και σπουδαία αθλήτρια!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ