Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Δήμαρχος ετών 24 με καταγωγή από την Κρήτη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελληνίδα και μάλιστα με καταγωγή από την Κρήτη και την Εύβοια είναι η νέα Δήμαρχος του Δήμου Στόνινγκτον της Αυστραλίας.

Πρόκειται για την 24χρονη Δήμητρα Κλεισάρη, η οποία εκλέχθηκε με την ψήφο δημοτικών συμβούλων, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σχεδόν τη διπλάσια ηλικία και ανήκουν σε αντίθετη πολιτική παράταξη.

Η νεότερη δήμαρχος του Στόνινγκτον είχε την πρώτη της επαφή με τα κοινά σε ηλικία 7 ετών, όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος του Μόνας ο πατέρας της Πολ Κλεισάρης, ο επί χρόνια δήμαρχος του Μόνας και υποψήφιος με το Εργατικό Κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

“Δεν έχασα καμία από τις προεκλογικές εκστρατείες του πατέρα μου, αλλά ούτε και από τις εκδηλώσεις που απαιτούσε ο ρόλος του να βρίσκεται. Μου έκανε εντύπωση πόσο απαιτητικός ήταν αυτός ο ρόλος, αλλά συγχρόνως και πόσο αποδοτικός. Πόση διαφορά έκανε στη ζωή των ανθρώπων που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους” λέει η Δήμητρα Κλεισάρη.

Η ίδια αναφέρει πως ήδη από τα 17 της είχε ήδη αποφασίσει ότι ήθελε να διεκδικήσει μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ στα 19 της εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στο Στόνινγκτον. Βασικό της γνώρισμα είναι η δημοκρατικότητα, αφού:

“Σήμερα είμαστε εννέα διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις στο δημοτικό συμβούλιο. Ο δικός μου ρόλος είναι να τους ακούω όλους με την ίδια προσοχή και να ζυγίζω το κάθε τι προσεκτικά πριν καταλήξω σε οποιαδήποτε απόφαση” σημειώνει η νεαρή ομογενής.

Ο Δήμος Στόνινγκτον έχει 110.0000 κατοίκους και περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές περιοχές του Ανατολικού Διαμερίσματος της Βικτώριας. Η νεαρή γυναίκα, με ρίζες στην Εύβοια και την Κρήτη, έχει επισκεφθεί μέχρι τώρα έξι φορές την Ελλάδα και δηλώνει με υπερηφάνεια ότι αισθάνεται 100% Ελληνίδα.

Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ