Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ανώγεια: Για δεύτερη χρονιά δόθηκαν οι υποτροφίες στους πρώτους των Πανελλαδικών εξετάσεων στην μνήμη του “Βασσώ”, από τον εγγονό του Βασίλη Δακανάλη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια σεμνή τελετή που που έγινε στην αίθουσα των Δημοτικών συμβουλίων, παρουσία και του Δημάρχου Ανωγείων κ.Καλλέργη, ο Βασίλης Δακανάλης, ο εγγονός του θρυλικού και αξέχαστου Βασίλη Δακανάλη ή  Βασσώ, παρέδωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις υποτροφίες που προσφέρει στους καλύτερους Ανωγειανούς μαθητές, στην μνήμη του αγαπημένου του παππού.Ο Βασίλης που δραστηριοποιείτε επιχειρηματικά στο Ρέθυμνο παρέδωσε τρεις επιταγές στους καλύτερους των Πανελλαδικών εξετάσεων στα Ανώγεια δείχνοντας την αγάπη του για τον τόπο του αλλά και τον παππού του που άφησε εποχή με το παντοπωλείο που διατηρούσε για δεκαετίες στην πλατεία Αρμί! Οι τρεις μαθητές που ξεχώρισαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και έλαβαν ο κάθε ένας από μια επιταγή των 1000 ευρώ είναι ο Εμμανούηλ Βρεντζος του Ιωάννη (οικονομικών σπουδών) ,η Καλομοίρη Στυλιανή του Νικολαου (θεωρητικών σπουδών) και ο Χαλκιαδακης Μίνως του Μάριου (θετικών σπουδών). Τα παιδιά ευχαρίστησαν θερμά τον Βασίλη για την προσφορά του, όπως έπραξε και ο Δήμαρχος Ανωγείων αλλά και οι γονείς τους, με όλους να τονίζουν ότι τέτοιες πράξεις και κινήσεις ωφελούν τον υγιή ανταγωνισμό και δίνουν κίνητρα στους μαθητές να γίνονται καλύτεροι.

Η Ανωγή ζήτησε από τον Βασίλη Δακανάλη να μιλήσει για τις υποτροφίες που προσφέρει για δεύτερη χρονιά για τους μαθητές. Ένας ιδιαίτερος και ξεχωριστός άνθρωπος ο Βασίλης που προσφέρει όποτε μπορεί στο χωριό και όχι μόνο στους μαθητές. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε προσφέρει υλικό, στρώματα και μαξιλάρια για την Μαθητική Εστία Ανωγείων και τους ανήλικους ασυνόδευτους που διαμένουν εκεί. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει να προσφέρει, ενώ παράλληλα του να χαίρεται την οικογένεια του, την γυναίκα του και την κορούλα του που γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Αναλυτικά η δήλωση του έχει ως εξής:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ανωγείων καθώς και τους συγχωριανούς μου για το θερμό καλωσόρισμα.Ο σκοπός για τον οποίο βρεθήκαμε σήμερα όλοι εδώ είναι για να τιμήσουμε τον τόπο μας.Να τιμήσουμε τους συντοπίτες μας, τους παλαιότερους αλλά και τους νεότερους. Έτσι και εγώ σήμερα θέλοντας να τιμήσω την μνήμη του παππού μου Βασιλείου Δακανάλη ή Βασσώς έχουμε καθιέρωσει μια υποτροφία  προς στους 3 καλύτερους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων του Λυκείου Ανωγειων. Νοιώθω μεγάλη συγκίνηση και χαρά που για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια πραγματοποιείται αυτή η επιθυμία μου γνωρίζοντας την σημασία αυτής της πράξεως μου προς τους συγχωριανούς μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο των καθηγητών του Λυκείου Ανωγείων που παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν προσπαθούν στον μέγιστο βαθμό να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση και την μόρφωση στα παιδιά.Επίσης να συγχαρώ τους γονείς των παιδιών που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν παροτρύνουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους.Τέλος θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία, και καλή συνέχεια στη ζωή τους σε ότι κάνουν.Σας ευχαριστώ” ολοκλήρωσε.

anogi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ