Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε η 16χρονη από την Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η περιπέτεια εξαφάνισης της Άννας Τερζίδου ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που ευελπιστούσαν οι στενοί συγγενείς και φίλοι της. Η 16χρονη μαθήτρια παρουσιάστηκε το απόγευμα σε αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης και δήλωσε πως είναι η κοπέλα που ψάχνουν. Είπε αρχικά πως είναι καλά στην υγεία της και στη συνέχεια κάθισε να μιλήσει στους αστυνομικούς. Όπως είπε πήρε συνειδητά την απόφαση να φύγει από το σπίτι που ζούσε με τον πατέρα της και αποφάσισε να εξαφανιστεί λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων. Τόνισε στους αστυνομικούς πως ζει με τον πατέρα της, επειδή κέρδισε την επιμέλειά της, όταν χώρισε με τη μητέρα της. Η καθημερινότητα για την 16χρονη ήταν γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες που όπως είπε δεν μπορούσε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει στο σπίτι της.

Η Άννα ζούσε στη Γερμανία μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της επειδή οι γονείς της ήταν χωρισμένοι. Τα τελευταία πέντε χρόνια όμως είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και έμενε μαζί με τον πατέρα της στο χωριό ενώ η μητέρα της επέστρεψε στην Αθήνα. Ο χωρισμός των γονιών της, το ότι ο πατέρας και η μητέρα της έχουν να μιλήσουν αρκετά χρόνια αλλά και η απουσία της αδερφής της από το πλευρό της, την είχαν επηρεάσει αρκετά.

Η πρώτη επίσκεψη που δέχθηκε ήταν η μητέρα της. Η μικρή ζήτησε να δει τη θεία της, με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις, χωρίς ακόμα να έχει διαπιστωθεί ο ρόλος που διαδραμάτισε εκείνη στην όλη υπόθεση. Αν δηλαδή γνώριζε τις κινήσεις της μαθήτριας, αν την είχε φιλοξενήσει και κράτησε το στόμα της κλειστό. Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της 16χρονης ειδοποιήθηκε από την αστυνομία και κατεβαίνει στην Αθήνα εσπευσμένα. Όλα αυτά την ώρα που η Άννα Τερζίδου μεταφέρθηκε στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ όπου θα περάσει την αποψινή νύχτα…

Το χρονικό του θρίλερ

Τα ίχνη της Άννας Τερζίδου χάθηκαν στις 8 Σεπτεμβρίου από το χωριό Περιστερώνας Θεσσαλονίκης, κοντά στη λίμνη Βόλβη. Τη μυστηριώδη εξαφάνιση ερευνούσαν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικές Αρχές, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στον εντοπισμό της ανήλικης. Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας ανέβηκε η φωτογραφία της μαθήτριας, μόλις δηλώθηκε η εξαφάνισή της…

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλη της 16χρονης κατέθεσε στις Αρχές ότι εκείνη την ημέρα η Άννα της είπε ότι θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και θα γυρνούσε, κάτι που τελικά δεν έγινε. Μάλιστα, τόνισε ότι η 16χρονη διέγραψε τον λογαριασμό της στο facebook και έκλεισε το κινητό της. Κάτοικος της περιοχής κατέθεσε, πως την ημέρα της εξαφάνισης είδε τη μικρή να μπαίνει σε ένα άσπρο αυτοκίνητο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ανήλικη έφυγε στις 8 Σεπτεμβρίου αλλά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, 14 ολόκληρες ημέρες μετά. Η 16χρονη έμενε στο χωριό με τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της ζει στην Αθήνα. Ο πατέρας άργησε να καταφύγει στις Αρχές, καθώς όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, η κόρη του είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε. Αυτός ήταν όπως είπε και ο λόγος που δεν έκανε αμέσως τη δήλωση της εξαφάνισης καθώς θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν και αυτή τη φορά.

ΦΩΤΟ από thestival.gr
ΦΩΤΟ από thestival.gr
Ανακοίνωση από το ”Χαμόγελο του Παιδιού”

”Η περιπέτεια της ανήλικης Αννας Τ., 16,5 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η ανήλικη βρέθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης και είναι καλά στην υγεία της. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.”

 

Πηγή: newsit

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ