Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αυτό το παράξενο κόλπο μπορεί να σας εξασφαλίσει τον γιο που πάντα επιθυμούσατε

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι εκπληκτικό αν σκεφτεί κανείς πόσο πολύ έχει προοδεύσει η σύγχρονη ιατρική τα τελευταία 100 χρόνια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον τοκετό. Σκεφτείτε το: πριν από 100 χρόνια, οι γυναίκες δεν είχαν κανένα τεστ για να μπορούν να μάθουν ότι ήταν έγκυες – έπρεπε να το καταλάβουν με βάση τις αλλαγές στο σώμα τους και μόνο. Τώρα, έχουμε το τεστ εγκυμοσύνης, τον υπέρηχο και κάθε είδους τεχνολογία για να μας βοηθήσει μέχρι τον τοκετό, ακόμη και να επιλέξουμε το φύλο του μωρού μας.

Βεβαίως, δεν έχει γίνει ακόμη επιστημονικά αλλά περισσότερο έχει να κάνει με την κατανόηση των σπερματοζωαρίων σας και την παρακολούθηση του κύκλου σας ώστε να έρθετε σε επαφή την ακριβή και κατάλληλη στιγμή. Μάθετε περισσότερα παρακάτω για το τι χρειάζεται, για να μπορέσετε να βοηθήσετε στο φύλο του μωρού σας και πως η διαφορά των χαρακτηριστικών μεταξύ αρσενικού και θηλυκού σπέρματος μπορεί ενδεχομένως να αποφασίσει εάν θα επιλέξετε μπλε ή ροζ.

Αν μπορούσατε να επιλέξετε το φύλο του μωρού σας;

Οι άνθρωποι λένε ότι δεν τους νοιάζει, αλλά πολλοί θα προτιμούσαν κρυφά ένα κορίτσι ή ένα αγόρι. Μέχρι τώρα, έπρεπε να αφεθεί στην τύχη.

Ο Δρ Shettles είναι ένας εμπειρογνώμονας με 50 χρόνια εμπειρίας στην in-vitro γονιμοποίηση ή εξωσωματική γονιμοποίηση.

Έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Πώς να επιλέξετε το φύλο του μωρού σας, όπου δίνει οδηγίες για το πώς να αποκτήσετε το φύλο που προτιμάτε.

Είναι όλα σχετικά με τα χρωμοσώματα.

Για να κάνετε αγόρι, θα πρέπει να έχετε ένα σπερματοζωάριο με χρωμόσωμα ‘Υ’ σε σχέση με ένα ‘χρωμόσωμα Χ’, που είναι για το θηλυκό. Δύο Χ χρωμοσώματα θα σας δώσουν κορίτσι.

Το σπερματοζωάριο με  Υ χρωμόσωμα έχει την τάση να κολυμπά γρηγορότερα.

Ωστόσο, το Χ σπερματοζωάριο είναι βαρύτερο και μεγαλύτερο και κολυμπά πιο αργά.

Αλλά, όπως αποδεικνύεται, η ταχύτητα του σπέρματος μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά – ανάλογα με το πότε έχετε ωορρηξία.

Εάν το ωάριο είναι ήδη στη σάλπιγγα, το γρήγορο σπερματοζωάριο Υ θα φτάσει πρώτο και θα οδηγήσει σε γονιμοποίηση XY. Οι πιθανότητες είναι ότι θα έχετε ένα αγόρι.

Αλλά αν μια γυναίκα δεν έχει ακόμη ωορρηξία, είναι μια διαφορετική ιστορία.

Το ταχύτερο Υ σπερματοζωάριο θα κολυμπήσει μέχρι τις σάλπιγγες, αλλά δεν θα βρει ωάριο. Εν τω μεταξύ, το πιο αργό, μεγαλύτερο Χ σπερματοζωάριο που συνεχίζει να κολυμπά προς τα εκεί,  θα επιβιώσει περισσότερο ενώ αναμένει την ωορρηξία – πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε ένα κορίτσι.

Έχοντας υπ’ όψιν όλα αυτά, ο  Δρ Shettles λέει ότι το παν είναι το χρονοδιάγραμμα.

Ο Δρ Shettles συμβουλεύει ότι για να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, θα πρέπει να απέχετε από το σeξ για 4-5 ημέρες πριν από την ωορρηξία, και στη συνέχεια να κάνετε σeξ κατά την ημέρα της ωορρηξίας.

Υπάρχει κιτ ωορρηξίας για την παρακολούθηση της ωορρηξίας σας.

Τα κιτ θα σας δείξει πώς να παρακολουθείτε την θερμοκρασία σας κάθε πρωί (BBT), την τραχηλική βλέννα, και την θέση του τραχήλου της μήτρας.

Έτσι, αν ξέρετε ότι έχετε ωορρηξία και κάνετε έρωτα, ίσως να προετοιμάζετε τον εαυτό σας για ένα αγόρι.

Εννέα μήνες μετά θα έχετε ένα αξιολάτρευτο αγοράκι που θα το ντύσετε με όμορφα αγορίστικα ρούχα.

Αν πάλι θέλετε ένα κορίτσι, είναι καλύτερο να κάνετε σeξ πριν από την ωορρηξία.

Όσο πιο αργό το σπέρμα τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να έχετε κορίτσι.

Βέβαια, μπορεί να κάνετε τα πάντα κατά γράμμα και να εκπλαγείτε. Μπορεί να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κάνετε το φύλο της επιλογής σας, αλλά η Μητέρα Φύση έχει τον πρώτο λόγο.

Θα κάνατε κάτι τέτοιο;

Πόσο σημαντικό είναι το φύλο του μωρού σας; Θα προσπαθούσατε να κάνετε το φύλο της επιλογής σας ή θα προτιμούσατε να είναι έκπληξη;

Πηγή:nail.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ