Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

βιτριόλι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοένα και πιο κοντά έρχεται η αστυνομία στη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της όμορφης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Από τις περιγραφές της κοπέλας προς τους αστυνομικούς προκύπτει η περιγραφή της γυναίκας με το βιτριόλι, αποκαλύπτοντας το σκίτσο της δράστριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη.

Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Αυτή τη στιγμή, η εικόνα της γυναίκας αναλύεται καρέ-καρέ, ενώ όπως φαίνεται η εικόνα της δεν είναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της Ιωάννας.

Το σίγουρο είναι ότι όσο και αν προσπάθησε δεν απέφυγε τελικά μια συγκεκριμένη κάμερα που την έχει καταγράψει. Όταν τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Όπως φαίνεται ο κλοιός σφίγγει για τη μαυροντυμένη γυναίκα και κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η γυναίκα που υποψιάστηκαν οι αρχές από την πρώτη στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ