Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Δήμητρα, ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ήταν η μεγάλη μέρα για τον Γιάννη Κούστα. Ο εφοπλιστής και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους και παίκτες της παγκόσμιας ναυτιλίας (όντας ο ιδιοκτήτης του ελληνικού ναυτιλιακού κολοσσού, Danaos Shipping), αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την 24χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα, στο πιο πολυτελές και διάσημο “Island” της Ελλάδας, στη Βάρκιζα της Αττικής. Το κομψό και συνάμα λιτό αλλά πολυπόθητο και εξαιρετικά δυσεύρετο προσκλητήριο για τον αρραβώνα εστάλη στους καλεσμένους του ζευγαριού από νωρίς το καλοκαίρι. Στο Island έδωσαν το παρών περίπου 700 καλεσμένοι όπου γιόρτασαν μαζί με το ερωτευμένο ζεύγος την πιο ευτυχισμένη του στιγμή.

Το μενού αυτού του exclusive “dinner party” (όπως χαρακτηριστικά περιγράφονταν στο προσκλητήριο η εκδήλωση) σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση και ήταν ακριβώς τόσο εκλεκτό και ακριβοθώρητο για να ικανοποιήσει κόσμο που έχει συνηθίσει να απολαμβάνει κάτι αντίστοιχο στην καθημερινότητά του. Ενδεικτικά και μόνο, οι γαλλικές σαμπάνιες Dom Pérignon και το εκλεκτό μαύρο χαβιάρι ποικιλίας Beluga, έρρεαν άφθονα, ενώ το πλούσιο δείπνο που σερβιρίστηκε ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Επίσης, πρέπει να τονιστεί, ότι ευτυχισμένο γεγονός για το ζευγάρι έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς ήταν σαφής επιθυμία του εφοπλιστή αλλά και της όμορφης αγαπημένης του να μην προκαλέσουν στον παραμικρό βαθμό.

dimitra-mermiga-invite

Ποια είναι η Δήμητρα Μέρμηγκα, η μέλλουσα κ. Κούστα
Η νεαρή Δήμητρα, έχει ζήσει ως σήμερα μια καλή ζωή, όπως άλλωστε είναι φυσικό, δεδομένης της οικονομικής της επιφάνειας. Σπούδασε στα “Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα”, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας και πήρε πτυχίο bachelor από το αμερικάνικο κολέγιο “Deree” στο πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο της Ιστορίας της Τέχνης. Πτυχίο που θα τη βοηθήσει να εκτιμήσει πολύ περισσότερο και να δει με άλλο μάτι τη μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει ο 60χρονος εφοπλιστής σύντροφός της. Είναι το μόνο παιδί της οικογένειάς της που δεν σπούδασε ναυτιλιακά, όπως έκαναν οι δυο αδερφές της. Έχει λάβει πολύ καλή ανατροφή, πράγμα που της χάρισε και μια ωριμότητα που σπάνια συναντάς σε ανθρώπους τόσο νέους.

Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα, πριν τη σχέση της με τον κ. Κούστα, είχε άλλες δύο σχέσεις, μία με γνωστό δήμαρχο του Αθηναϊκού Νότου και άλλη μια με γνωστό επιχειρηματία, έμπορο αυτοκινήτων. Καμία όμως από αυτές δεν απέκτησε τον σοβαρό χαρακτήρα της τωρινής της σχέσης με τον εφοπλιστή, με τον οποίο συγκατοικεί σε πολυτελή μεζονέτα στο προάστιο της Γλυφάδας. Οι βάσεις αυτού του δεσμού είναι πολύ ισχυρές και δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από ό,τι έχει ζήσει στο παρελθόν.

m7

Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται
Η ημερομηνία της 9ης Σεπτεμβρίου δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία καθώς το ζευγάρι έκλεισε ακριβώς έναν χρόνο σχέσης, μιας σχέσης που ξεκίνησε ως απλή γνωριμία σε ένα φιλικό τραπέζι στα νότια προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Matsuhisa Athens, που βρίσκεται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αγαπημένο μέρος και των δύο.
Η σχέση τους αυτή έμελλε να είναι η καλύτερη και για τους δυο, αφού η μεταξύ τους χημεία αποδείχτηκε πολύ ισχυρή από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους. Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους περιγράφουν πως δεν τους είχαν δει ποτέ πιο ευτυχισμένους και ήρεμους παλιότερα. Στις αρχές, δεν κυκλοφορούσαν πολύ δημοσίως, καθώς ο κ. Κούστας είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, το οποίο έχει χτίσει με ευλάβεια όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που σεβάστηκε απόλυτα η γοητευτική Δήμητρα, παρά το νεαρό της ηλικίας της που δικαιολογημένα μπορεί να προστάζει μια διαφορετικών τόνων ζωή.

Έτσι, λοιπόν, αυτή η πρώτη τους γνωριμία στο πολυτελές fusion ρεστοράν δεν εξελίχθηκε αμέσως σε σχέση. Η ατμόσφαιρα φυσικά ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη από το πρώτο λεπτό, με πολλά χαμόγελα και φλερτ στον αέρα, το οποίο σχεδόν κανείς από τους παρευρισκόμενους φίλους του ζευγαριού δεν αντιλήφθηκε στην αρχή. Ο κ. Κούστας και η Δήμητρα αντάλλαξαν όμως αριθμούς τηλεφώνων και συμφώνησαν να ξαναβρεθούν. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να συμβεί αυτό, αλλά εκείνη η πρώτη, ευχάριστη, ρομαντική γνωριμία μετουσιώθηκε σε ένα πολύ δυνατό και ειλικρινή έρωτα.

koustas-mermiga-hello2

Τα πρώτα τους ραντεβού ως ζευγάρι, πλέον, αλλά με πρωτοβουλία του γνωστού εφοπλιστή, τα πέρασαν σε μέρη όπου δεν κυκλοφορούν φωτογράφοι και δεν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα και η ιδιωτικότητα αποτελεί αρετή. Ένα από αυτά τα μέρη είναι και το προαναφερθέν Matsuhisa Athens, το διάσημο χλιδάτο fusion εστιατόριο στο αγαπημένο τους Arion Resort αλλά και η υπερπολυτελής θαλαμηγός Drad (πρώην Aifos) ιδιοκτησίας του εφοπλιστή, που τους δίνει τη δυνατότητα να δειπνούν αρόδο στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης με την απόλυτη μυστικότητα, την οποία τόσο επιθυμούν.

Εκτός όμως από τα σικ μαγαζιά του Αθηναϊκού Νότου, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εντάξει στην καθημερινότητά του ονειρεμένα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Κούστας και η Δήμητρα είναι γνωστοί στον κύκλο τους για την ταχύτητα με την οποία αλλάζουν μέρος διαμονής καθώς επισκέπτονται συνεχώς μια διαφορετική κάθε φορά τοποθεσία, άλλοτε στην ίδια χώρα και άλλοτε σε μια άλλη. Είναι ξεκάθαρο πως ο δυνατός τους έρωτας τους εμπνέει και τους δίνει την απαραίτητη κινητήριο δύναμη και γι’ αυτό επιλέγουν να περνάνε πάντοτε μαζί ευτυχισμένες στιγμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.
Συνήθως, για τα ταξίδια τους στη Μεσόγειο επιλέγουν την υπερπολυτελή θαλαμηγό Drad του εφοπλιστή. Ένα υπερσύγχρονο σκαρί που τους παρέχει όλες τις ανέσεις και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με αυτό έχουν επισκεφτεί κυριολεκτικά κάθε ακτή της λεκάνης της Μεσογείου, από τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία μέχρι το Μονακό και την Ισπανία.

dimitra-mermiga-ibiza7

Όταν όμως επιθυμούν να ζήσουν κάτι διαφορετικό, τότε επιβιβάζονται στο ιδιωτικό αεροσκάφος του κ. Κούστα και πραγματικά, δεν υπάρχει μέρος που να μην μπορούν να πάνε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουν προορισμό. Ο κ. Κούστας θα αναθέσει στον πιλότο του να χαράξει πορεία και θα προσγειωθούν σε κάθε σημείο του ορίζοντα. Μαζί έχουν επισκεφτεί κυριολεκτικά και τις πέντε ηπείρους και η όμορφη 24χρονη Δήμητρα έχει γνωρίσει κομμάτια του πλανήτη που για κάποιον άλλον δεν αρκούν δυο ζωές για να επισκεφτεί.

Όπως όλα δείχνουν, μετά τον αρραβώνα τους, το επόμενο μεγάλο βήμα είναι η γαμήλια τελετή, η οποία μπορεί να καθυστερήσει λόγω της δικαστικής περιπέτειας με την πρώην του σύζυγο, Σοφία, που ταλανίζει τον εφοπλιστή εδώ και 4 χρόνια. Όταν το διαζύγιο εκδοθεί, είναι βέβαιο πως οι διαδικασίες του γάμου του με την 24χρονη Δήμητρα θα τεθούν εν κινήσει και θα αρχίσουν να δρομολογούνται όλες οι λεπτομέρειες. Μέχρι να συμβεί αυτό, οι δυο τους, αρραβωνιασμένοι πλέον, θα απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή αγαπημένοι, οργώνοντας την υφήλιο.

dimitra-mermiga-ibiza2

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ http://mononews.gr/

http://tamtam.news/

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ