Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Από μέρα σε μέρα γεννάει και η κοιλίτσα της δεν έχει πάψει να κινείται | ΒΙΝΤΕΟ | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον μήνα της μπήκε η γνωστή ηθοποιός και ανυπομονεί με τον τραγουδιστή σύζυγό της να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Τακτικά και σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης φρόντιζε είτε ο ένας είτε ο άλλος να μας ενημερώνουν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, για τα εύκολα και για τα δύσκολα καθώς και για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα.

AdTech Ad

15057175 218728768563404 4350447587585687552 n

Πλέον η ευτυχισμένη μαμά μετρά αντίστροφα καθώς μπήκε στην 38η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Αυτό φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και από το βίντεο που δείχνει την κοιλίτσα της να κινείται σαν «τρελή».

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, η Alexa PenaVega, αποκαλύπτει ότι μέχρι τις 28 Νοεμβρίου (που είναι η ημερομηνία τοκετού που της έδωσε ο γιατρός της) θα έχει γεννήσει. «Η κοιλίτσα μου είναι μεγάλη σαν κολοκύθα!», φαίνεται να λέει στο βίντεο που ξετρέλανε τους θαυμαστές της. Κοντά της πάντα βρίσκεται ο σύζυγός της και γνωστός τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Big Time Rush, Carlos PenaVega.

Πηγή: mothersblog

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ