Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Έχει βάλει στόχο να ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του πλανήτη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 27χρονη Κασσάνδρα Ντε Πέκολ γεννήθηκε για να ζει μέσα στην περιπέτεια και παρόλο το νεαρό της ηλικίας της έχει βάλει στόχο ζωής να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα έχει ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Η Αμερικανίδα από το Κονέκτικατ τους τελευταίους 15 μήνες της ζωής της ζει σαν ένας «πολίτης του κόσμου» χωρίς να έχει μία σταθερή βάση αλλά ταξιδεύοντας αδιαλείπτως με σκοπό να επισκεφτεί και τις 196 χώρες του πλανήτη μας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 181.

Το ταξίδι της ξεκίνησε από πιο μικρή ηλικία όταν εκείνη και ο αδερφός της, πίσω στο 2009, έκαναν τον γύρο της Ευρώπης και τελικά κατέληξαν σε ένα μεγάλο ταξίδι που περιελάμβανε τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και τη Νότιο Αφρική. Με μπάτζετ 2.000 δολάρια. «Έκανα τα πάντα για να επιβιώσω. Σκούπιζα τραπέζια, έκανα τη σερβιτόρα, φύτευα σπόρους σε χωράφια», δήλωσε η νεαρή Αμερικανίδα.

Για να καταφέρει να ξεκινήσει το μεγάλο της όνειρο η Ντε Πέκολ ξεκίνησε μία εκστρατεία χρηματοδότησης μέσω ίντερνετ καταφέρνοντας να συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Το ταξίδι πάντως από τον Ιούνιο του 2015 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα της έχει κοστίσει 200.000 δολάρια. Το ταξίδι της με τον χρόνο πλέον μετράει αντίστροφα καθώς το 2016 τελειώνει και η «εκστρατεία 196» έχει ακόμα κάποιο δρόμο να διανύσει μέχρι να ολοκληρωθεί.

trvvmo9

trvvmo8

trvvmo7

trvvmo6

trvvmo4

trvvmo3

trvvmo2

trvvmo1

trvvmo11

 

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ