Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Έφυγε μια από τις γηραιότερες γυναίκες της Κρήτης,106 ετών

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έζησε 106 ολόκληρα χρόνια και αν μη τι άλλο υπήρξε  μία από τις γηραιότερες γυναίκες όχι μόνο της Κρήτης αλλά και της χώρας.

Ο λόγος για την υπεραιωνόβια γιαγια, Μαρία Ραπτάκη-Πνευματικάκη, από την Βιάννο που έφυγε την Κυριακή έχοντας ζήσει έναν και πλέον αιώνα ζωής με κακουχίες ,πολέμους αλλά και όμορφες στιγμές βλέποντας την οικογένεια της να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και οι χαρές να διαδέχονται η μία την άλλη.

 

Η Βιάννος που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα απανωτά χτυπήματα από θανάτους νέων ανθρώπων με τελευταίο εκείνον του 40χρονου Άρη Κουτεντάκη που χτυπήθηκε από καρκίνο και ξεκίνησε χθες το δικό του ταξίδι, αποχαιρετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βαχό την Μαρία Ραπτάκη-Πνευματικάκη ,κόρη του Ραφτονικολή από την Άνω Βιάννο η οποία και ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Πνευματικάκη από τον Βαχό και δημιούργησαν μια καθ’ όλα ευτυχισμένη οικογένεια.

Σύμφωνα με την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook “Ηχώ της Βιάννου” η εκλιπούσα “έφυγε” χωρίς να κουράσει τα παιδιά της και έχοντας “σώας τας φρένας”.

Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ