Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Έφηβη στην Ινδία ξεψύχησε ύστερα από 68 μέρες νηστείας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νεαρή γυναίκα άντεξε 68 ημέρες μόνο με βραστό νερό – Κατέληξε στο νοσοκομείο όταν σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά της

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση και ενδεχομένως δεν θα είναι η τελευταία. Μία έφηβη στην Ινδία έχασε τη ζωή της μετά από νηστεία 10 εβδομάδων, προκειμένου να φέρει καλή τύχη στην οικογένειά της.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Χιντεραμπάντ της μεγάλης ασιατικής χώρας, όταν έναν ντόπιος ιερωμένος είπε στους γονείς της κοπέλας ότι πρέπει να ακολουθήσει νηστεία, προκειμένου να βοηθήσει στην ανάκαμψη της επιχείρησης που διατηρούσε ο πατέρας της.

Η νεαρή κοπέλα άντεξε 68 ολόκληρες ημέρες πίνοντας μόνο νερό. Μάλιστα, η οικογένειά της γιόρτασε τηνν 68η μέρα, διοργανώνοντας γιορτή στο σπίτι. Λίγες αργότερα, όμως, η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από σοβαρή ανεπάρκεια λόγως εξαντλητικής νηστείας. Δύο μέρες μετά απεβίωσε, καθώς σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά της.

Η τοπική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσέφυγε εναντίον του πατέρα και της μητέρας της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές κατηγορίες. Οι γονείς επιμένουν ότι η κόρη τους υποβλήθηκε εθελοντικά στη νηστεία με το βρασμένο νερό, εκφράζοντας τις πεποιθήσεις της θρησκείας της.

Η οικογένεια πιστεύει στον Τζαϊνισμό, βάσει του οποίου στο σύμπαν υπάρχουν δύο «ουσίες». Η «ατζίβα», που αποτελεί το άψυχο τμήμα της δημιουργίας του Σύμπαντος και η «τζίβα» που αποτελεί τις ψυχές όλων των ζωντανών οργανισμών. Οι οπαδοί του Τζαϊνισμού χωρίζονται στους «Ντεγκαμπάρας» και «Κβεταμπάρας». Οι πρώτοι έχουν αυστηρότερο νόμο και είναι πιο πιστοί στο δόγμα.

 

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ