Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Έκρηξη σε πιτσαρία στο κέντρο των Χανίων | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πανικός επικράτησε από τις 9 παρά 15 περίπου χθες το βράδυ στην Πλατεία Δικαστηρίων, όταν ξέσπασε φωτιά στο κατάστημα εστίασης «Polis».

ekrixi_efetee

efet

ekrix_efeteteioo-1Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πελάτες και υπάλληλοι, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από το μαγαζί όταν χτύπησε ο συναγερμός πυρασφάλειας.  Συνέπεια του περιστατικού δύο άτομα να παρεληφθούν από το ΕΚΑΒ με εγκαύματα, χωρίς όμως η κατάστασή τους να είναι σοβαρή.

ekrix_efeteteioo-2

20161102_210526

20161102_210015

efeteio_ekrixi-1

fwtia_efeteio-2

ekrixi_efete-1Στο κατάστημα επιχειησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και το ανάλογο προσωπικό, ενώ είναι εξοπλισμένοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες, καθώς υπάρχουν πυκνοί καπνοί.polis_fotia1Επίσης, κατέφθασε και η ΔΕΗ, η οποία έκοψε το ρεύμα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Πυροσβεστών, η έκρηξη προήλθε από διαρροή υγραερίου.

ekrixi_efete-2

efeteio_ekrixi-2Στο μεταξύ, κάτοικοι αναφέρουν στο zarpanews.gr πως άκουσαν έναν δυνατό κρότο. Κόσμος μαζεύτηκε γύρω από το εστιατόριο, οι πελάτες του καταστήματος απομακρύνθηκαν, ενώ μέχρι και τις 10.30 το βράδυ, υπήρχε έντονο μποτιλιάρισμα, με την Αστυνομία να έχει αποκλείσει το σημείο και τα διερχόμενα οχήματα να εκτρέπονται προς την οδό Παπαναστασίου.polis_fotia2

 

polis_fotia3

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

 

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ