Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Άρση απαγορευτικού: Φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου και στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς το πρωί της Κυριακής τέθηκε σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που φτάνουν έως και 9 μποφόρ.

Μικροπροβλήματα προκλήθηκαν το πρωί σε ορισμένα δρομολόγια ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 7 με 8 μποφόρ.

AdTech Ad

Ωστόσο από τις 10:30 το πρωί τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας εκτελούνται κανονικά μετά από άρση του απαγορευτικού απόπλου.

Κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η γραμμή από το λιμάνι του Λαυρίου για Κέα και Κύθνο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή το «Highspeed 6» και το «Champion jet 2» έχουν ανακοινώσει για σήμερα την ακύρωση του πρωινού δρομολογίου τους.

Πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Δείτε ΕΔΩ το εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων

Read more: http://www.newsbomb.gr/kairos/story/720436/apagoreytiko-apoploy-gia-kentriko-kai-anatoliko-aigaio#ixzz4HIK2ZkvD

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ