Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Στόλισαν την παλιά πόλη του Ρεθύμνου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα όσους βρέθηκαν στην παλιά πόλη και τη Μεγάλη Πόρτα του Ρεθύμνου, αφού οι μαθητές του συλλόγου Αγάπη, ψάλλοντας τα κάλαντα, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που προσέφερε ο εμπορικός σύλλογος.
rethimnΣτιγμές χαράς και αισιοδοξίας στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και του Συλλόγου Αγάπη, έδωσε η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου για στολισμό δέντρων σε κεντρικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου από τους ίδιους τους μαθητές. Την πρωτοβουλία πλαισίωσαν εθελοντικά και καλλιτέχνες του Ρεθύμνου.
rethhhΤις προηγούμενες μέρες ανάλογη δράση έγινε και για τους μαθητές του ειδικού σχολείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν εθελοντικά, καλλιτέχνες του Ρεθύμνου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Γιώργος Πολιουδάκης, ανέφερε ότι επιθυμία του συλλόγου είναι να δώσει χαρά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες εν όψει εορτών με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Θωμά Καντιφέ να τονίζει πόσο σημαντικό είναι να χαιρόμαστε όλοι μας με τα απλά και ωραία στη ζωή, όπως αυτά τα παιδιά.

Πηγή: neakriti.gr 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ