Στόλισαν την παλιά πόλη του Ρεθύμνου | ΦΩΤΟ

Shares

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα όσους βρέθηκαν στην παλιά πόλη και τη Μεγάλη Πόρτα του Ρεθύμνου, αφού οι μαθητές του συλλόγου Αγάπη, ψάλλοντας τα κάλαντα, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που προσέφερε ο εμπορικός σύλλογος.
rethimnΣτιγμές χαράς και αισιοδοξίας στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και του Συλλόγου Αγάπη, έδωσε η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου για στολισμό δέντρων σε κεντρικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου από τους ίδιους τους μαθητές. Την πρωτοβουλία πλαισίωσαν εθελοντικά και καλλιτέχνες του Ρεθύμνου.
rethhhΤις προηγούμενες μέρες ανάλογη δράση έγινε και για τους μαθητές του ειδικού σχολείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν εθελοντικά, καλλιτέχνες του Ρεθύμνου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Γιώργος Πολιουδάκης, ανέφερε ότι επιθυμία του συλλόγου είναι να δώσει χαρά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες εν όψει εορτών με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Θωμά Καντιφέ να τονίζει πόσο σημαντικό είναι να χαιρόμαστε όλοι μας με τα απλά και ωραία στη ζωή, όπως αυτά τα παιδιά.

Πηγή: neakriti.gr 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *