Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Σε αυτές τις γυναίκες από τον Πλατανιά αξίζουν τα μπράβο όλου του κόσμου! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.com.gr

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι φιλανθρωπικές δράσεις στην πόλη καθημερινά πληθαίνουν και μας συγκινούν. Οι μέρες αυτές πλημυρίζουν αγάπη από όλους για όλους. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το Ρέθυμνο είναι ιδιαίτερα ενεργό και επικεντρωμένο στον ουσιαστικό στόχο της αληθινής βοήθειας με καθημερινά παραδείγματα που καλό είναι να αναγνωρίζονται.

Χθες Δευτέρα 19/12, για παράδειγμα, έξω από το χώρο του Δημαρχείου συναντήσαμε μερικές γυναίκες από τον Πλατανιά που δημιούργησαν μια ομάδα, και οι οποίες για δεύτερη συνεχή χρονιά συμβάλουν στη βοήθεια αδύναμων κοινωνικών ομάδων της πόλης με την πώληση χειροποίητων κατασκευών και γλυκισμάτων.


Οι γυναίκες αυτές προσπαθούν να συμμετέχουν μέσα από φιλανθρωπίες στα κοινωνικά δρώμενα ως τον ελάχιστο τρόπο για να μην μένουν αμέτοχες στα κοινά της πόλης, κάτι που είναι άξιο λόγου.

Η Ομάδα Γυναικών Πλατανιά ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία συμβάλλοντας και οι ίδιες με χρηματικά ποσά και προσωπικό χρόνο για να κατασκευάσουν σπιτικά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα διαφόρων ειδών, προϊόντα τροφίμων όπως ντόπιες ελιές, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στεφάνια, αλλά και χριστουγεννιάτικα μπουκάλια με την τέχνη του ντεκουπάζ.

 

 

 

Όλα τα χειροποίητα είδη είναι προς πώληση, σε πολύ προσιτές τιμές έξω από το χώρο του Δημαρχείο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου από τις 10:00 – 15:00. Επίσης για όποιον τις επισκεφτεί, υπάρχει πάγκος με κεράσματα αναψυκτικών και γλυκισμάτων.


Όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Σύλλογο Αγάπη, στα παιδιά με Αυτισμό, στο Ειδικό σχολείο, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο Γηροκομείο Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ