Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Σήμερα έχει ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και φυσικά το βλέμμα όλων των ποδοσφαιρόφιλων εστιάζει στο «Καραϊσκάκη» (6/11, 19:30, novasports1).

Για μια ακόμη φορά ο Πάουλο Μπέντο επιφύλαξε εκπλήξεις στη συγκρότηση της αποστολής. Αυτή τη φορά άφησε εκτός τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Μάριν, ενώ ο Ντε Λα Μπέγια δεν κατάφερε ούτε σε αυτό το ματς να είναι έτοιμος και επίσης αποκλείστηκε. Εκτός έμειναν και οι Σιόβας, Ρομαό.

Η σημερινή προπόνηση ήταν απογευματινή και αμέσως μετά ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την 18άδα στην οποία συμπεριλήφιηκαν οι: Καπίνο, Λεάλι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά καιΒιάνα.

Από την άλλη, ο Αντρέα Στραματσόνι, είδε τον αρχηγό Κάρλος Ζέκα να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις του και να βρίσκεται (όπως αναμενόταν), στην αποστολή για το ντέρμπι, μαζί με τους Λεντέσμα, Χουλτ, οι οποίοι επίσης δεν έπαιξαν την Πέμπτη εναντίον της Σταντάρ Λιέγης. Απόντες είναι φυσικά ο Μάρκους Μπεργκ που αποτελεί και το νο1 πρόβλημα του Ιταλού κόουτς, όπως επίσης και οι Σάμπα, Μπουμά.

Η αποστολή: Στιλ, Κοτσόλης, Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουλτ, Χουχούμης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι.

Μεγαλύτερο κίνητρο στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης θα έχουν πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα. Πέρα από το γόητρο, αγωνιστικά θα γίνει πλέον το ακλόνητο φαβορί και για τον φετινό τίτλο.

Η νέα γκέλα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, δίνει την ευκαιρία στους Πειραιώτες να «τελειώσουν» ψυχολογικά και αγωνιστικά και τον Παναθηναϊκό που εκτός από χαμένο έδαφος, θα κληθεί να ξεπεράσει και μία βαθιά κρίση σε διοικητικό, αγωνιστικό και προπονητικό επίπεδο.


Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 18
2. Παναθηναϊκός 14
3. ΠΑΣ Γιάννινα 13
4. ΑΕΚ 12 -8αγ.
5. ΠΑΟΚ 11
6.Ατρόμητος 11 -8αγ.
7. Πανιώνιος 10
8. Ξάνθη 10 -8αγ.
9. Πλατανιάς 9
10. Αστέρας Τρίπολης 9 -8αγ.
11. Παναιτωλικός 8
12. ΑΕΛ 8
13. Λεβαδειακός 8
14. Κέρκυρα 7
15. Βέροια 6
16. Ηρακλής 2

* ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

 

 

Πηγή: in

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ