Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ρωσία: Άνοιξε εκκλησία μέσα σε εμπορικό κέντρο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τεράστιο εμπορικό κέντρο στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας είναι το πρώτο που συμπεριέλαβε στο κτήριο του μία εκκλησία. Οι καταναλωτές μετά από μια μεγάλη μέρα με ψώνια μπορούν να βρουν την πνευματική καθοδήγηση.

Όλα ξεκίνησαν την άνοιξη του 2016 όταν το εμπορικό κέντρο επικοινώνησε με τον Αρχιερέα Georgy Kozgov ζητώντας «ψυχική τροφή για το προσωπικό ασφαλείας και τους επισκέπτες».

Για να διευκολύνουν τη δουλειά του πρότειναν να του δώσουν έναν χώρο, όπου θα μπορούσε να κάνει εξομολογήσεις και να επικοινωνεί με τους πιστούς.

Καθώς όλο και περισσότεροι μάθαιναν για τον πάτερ Kozgov και ζητούσαν να τον δουν, έγινε ξεκάθαρο πως ο μικρός χώρος, που είχε στην διάθεση του, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες.

Ο Vladimir Skvortsov, υπεύθυνος του προσωπικού ασφαλείας της επιχείρησης ζήτησε από τον διευθυντή του έναν μεγαλύτερο χώρο. Κάπως έτσι άνοιξε η εκκλησία.

ekklisia2

(Primechaniya)

Βρίσκεται στον τέταρτο όροφο και είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεται μια Ορθόδοξη εκκλησία. Έχει ιερό, χειροποίητες εικόνες και ξύλινα καθίσματα για τους επισκέπτες.

«Δεν υπάρχουν εκκλησίες σε αυτή την περιοχή

και στην ομάδα μας, όπως και οπουδήποτε αλλού, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη την πνευματική καθοδήγηση», είπε ο Skvortsov.

«Υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν ανάγκη πνευματικής καθοδήγησης. Εξάλλου όπου υπάρχει εμπόριο υπάρχει και πολύ αρνητικότητα», είπε ο πάτερ. «Και τώρα υπάρχει ένα μέρος που όλοι μπορούν να βρουν την κάθαρση. Όλοι όσοι ήρθαν στην εκκλησία μου, έφυγαν ευτυχισμένοι».

 

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ