Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

ΡΕΘΥΜΝΟ | Μοίρασαν κοκτέιλ φιλανθρωπίας σε ένα από τα πιο γραφικά στενά της Παλιάς Πόλης! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.com.gr

Μερικοί άνθρωποι έχουν τη γλύκα ακόμα και στο όνομά τους. Ο λόγος για την Ζαχαρένια Ρουμελιωτάκη που διατηρεί εδώ και χρόνια το πιο.. μυρωδάτο κατάστημα στο Ρέθυμνο και φέτος μετά από χρόνια και χρόνια πολλά που έψαχνε τον Άγιο Βασίλη, τον βρήκε, του ανέθεσε την εγκάρδια υποδοχή των φίλων της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου και είπε να κάνει το καλό με έναν πολύ ζεστό τρόπο μέσα στην καρδιά των ημερών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και του -ανέλπιστα κρύου φέτος για την Κρήτη- χειμώνα.

Έτσι λοιπόν σε ένα από τα πιο γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, κάπου ανάμεσα σε Αρκαδίου και Εθνικής Αντιστάσεως, η μουσική της Ηρώς Φρυγανάκη και του Άρη Σπυρόπουλου έδωσε το σύνθημα ότι κάτι παίζει!

Για να πάω να δω…

Τι βλέπω; Παραδίπλα από τα decks, στο όμορφο αυτό on the road πάρτι, τα Cocktails In The City του Κωνσταντίνου Μαραγκουδάκη και την αρωγή του Βασίλη Κόκκινου!

Οι περαστικοί ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από τη μουσική, τη συνόδευσαν με ένα ποτό και αυτό για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν στις ανάγκες του Συλλόγου Αγάπη που τόσα χρόνια προσέχει συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται όχι μόνο τις γιορτινές μέρες αλλά και ολόκληρο το χρόνο.

Το κρύο τελικά, μόνο εμπόδιο δεν ήταν καθώς κατάφερε να ζεστάνει τις καρδιές μας και να τις ανοίξει στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη τη βοήθειά μας.

Και όλα αυτά, επειδή είπαμε… Κάποιοι άνθρωποι έχουν τη γλύκα πέρα από το όνομά τους ακόμη και στην ψυχή τους!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ