Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

ΧΑΝΙΑ: Η παραλία Καλυβάκι έσωσε κόσμο από τον καύσωνα! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.com

Τα παγωμένα νερά της παραλίας Καλυβάκι στο τουριστικό θέρετρο της Γεωργιούπολης, κυριολεκτικά έσωσαν κόσμο από τον έντονο καύσωνα των τελευταίων ημερών.

Το συγκεκριμένο μέρος φαντάζει ιδανικό για ντόπιους και επισκέπτες, αφού η παραλία βρίσκεται στην έξοδο του ποταμού Αλμυρού και το νερό της θάλασσας είναι αισθητά πιο παγωμένο.

 

Ειδικά στα σημεία της παραλίας που είναι κοντά στο ποτάμι το νερό είναι ακόμη πιο δροσερό.

 

Η Γεωργιούπολη είναι ένα τουριστικό θέρετρο που βρίσκεται 38 χλμ ανατολικά των Χανίων και 21 χλμ δυτικά του Ρεθύμνου. Η παραλία Καλυβάκι βρίσκεται δυτικά του λιμανιού της Γεωργιούπολης, είναι καλά οργανωμένη και αποτελεί  μια καλή επιλογή για παιδιά, ειδικά όταν φυσάει, καθώς είναι περισσότερο προστατευμένη από τις γειτονικές της. Το Καλυβάκι έχει λιγότερο συνωστισμό από τις διπλανές μεγαλύτερες παραλίες, όμως τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται.

 

Η παραλία της Γεωργιούπολης ξεκινά από το πανέμορφο κατάλευκο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται μέσα στη θάλασσα και μπορείτε να το επισκεφτείτε περπατώντας στο μόλο που έχει φτιαχτεί για να ενώσει το εκκλησάκι με την ξηρά.

 

Διαθέτει έχει άμμο σε όλο το μήκος της και είναι πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Η θάλασσα είναι καθαρή και η παραλία έχει βραβευτεί με τη μπλε σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκτός από το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας με θαλάσσια σπορ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ