Ποιά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο στον νομό Ρεθύμνου

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο αρκετά σχολεία στον νομό Ρεθύμνου.
Ειδικότερα, σε ότι αφορά την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση μετά από σχετική εισήγηση του Διευθυντή δεν θα λειτουργήσoυν τα παρακάτω σχολεία
-όλα τα σχολεία του Δήμου Ανωγείων
-όλα τα σχολεία του Δήμου Αμαρίου
-στο Δήμο Μυλοποτάμο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του πρώην Δήμου Κουλούκουνα και συγκεκριμένα το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό των Ζωνιανών, των Λιβαδίων,της Αξού,της Καλύβου ,το δημοτικό σχολείο Αβδελλά, το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό του Αγίου Μάμα,το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Γαράζου και το δημοτικό και νηπιαγωγείο Απλαδιανών.
-στο δήμο Ρεθύμνου δεν θα λειτουργήσουν:το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο  Αρμένων, το δημοτικό και το νηπιαγωγείο Γωνιάς, το δημοτικό και το νηπιαγωγείο Ρουσσοσπιτίου, το νηπιαγωγείο Αργυρούπολης και Κυριάννας.
Σε ότι αφορά τα σχολεία της  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ρεθύμνου κλειστά θα παραμείνουν αύριο
-στο Δήμο Μυλοποτάμου το Γυμνάσιο Κράνας και το ΕΠΑΛ Γαράζου ενώ τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν για την λειτουργία ή μη των σχολείων σε Ανώγεια, Φουρφουρά και Σίβρητο.
Σημειώνεται οτι σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου Ανδρέα Ταξάκη κανονικά θα λειτουργήσει το Γυμνάσιο Επισκοπής στο Δήμο Ρεθύμνου,ωστόσο για τους μαθητές που έρχονται από Μυριοκέφαλα και Ασή Γωνιά οι απουσίες θα είναι δικαιολογημένες.
Πηγή:rethnea.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *