Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Ο Ικάρντι αποκάλυψε πώς έκλεψε τη γυναίκα του Μάξι Λόπες

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το χρονικό μιας… κλοπής αποκάλυψε ο Μάουρο Ικάρντι. Φυσικά, όπως άπαντες καταλαβαίνετε μιλάμε για την Γουάντα Νάρα, την νυν γυναίκα του επιθετικού της Ίντερ και πρώην σύζυγο του καλού φίλου του Μάξι Λόπες.

Ο Ικάρντι αποκαλύπτει μέσω του βιβλίου του ότι την πρώτη επαφή έκανε η Γουάντα Νάρα, ζητώντας του ένα δώρο από τις ΗΠΑ, στις οποίες θα ταξίδευε! Αυτή ήταν και η πρόφαση για να… μπει το νερό στο αυλάκι!

«Μια μέρα πριν φύγω για ένα φιλικό τουρ στις ΗΠΑ, πήρα ένα μήνυμα από την Γουάντα. Μου έκανε εντύπωση επειδή συνήθως μιλούσα με τον Μάξι και όχι μαζί της. Μου ζήτησε αν μπορούσα να της πάρω ένα iPad το οποίο δεν είχε βγει ακόμα στην Ιταλία τότε. Αυτό το πράγμα με έκανε να σκεφτώ. Ήθελε όντως το tablet ή ήταν μια δικαιολογία να έρθει σε επαφή μαζί μου. Όταν επέστρεψα στο Μιλάνο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μιλήσω ξανά με την Γουάντα, αφού έπρεπε να της δώσω το iPad, είχα την τέλεια δικαιολογία.

Ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα και τότε αρχίσαμε για πρώτη φορά να νιώθουμε πιο ελεύθερα. Μου έγραψε ‘Μάουρο είμαστε [ο Μάξι Λόπες κι εκείνη] στις Αιολίδες Νήσους με τον Γκονσάλο Μπερχέσιο και τη γυναίκα του. Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας;’. Φυσικά και το ήθελα. Ενώ ήμουν μόνος στον δεύτερο όροφο του σκάφους και καθόμουν στον καναπέ και άκουγα reggae, η Γουάντα ήρθε ξαφνικά και έκατσε δίπλα μου, χωρίς να ντραπεί καθόλου. Εκείνη ήταν η στιγμή που η σχέση της με τον Μάξι Λόπες τελείωνε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 24χρονος φορ της Ίντερ.

Πηγή:sportfm

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ