Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Η Τζολί έφτασε τα 35 κιλά μετά το διαζύγιο | ΒΙΝΤΕΟ | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το βάρος της Αντζελίνα Τζολί είναι «λατρεμένο» θέμα των σκανδαλοθηρικών φυλλάδων είτε στα έντυπα μέσα είτε στο διαδίκτυο. Εν προκειμένω το Radar Online διατείνεται ότι η 41χρονη ηθοποιός είναι πιο αδύνατη και αδύναμη από ποτέ εξαιτίας του άγχους του διαζυγίου και της διαμάχης για την κηδεμονία των παιδιών με τον Μπραντ Πιτ. Το site υποστηρίζει ότι η Τζολί ζυγίζει σήμερα μόλις 35 κιλά! «Η Άντζι δεν τα βγάζει πέρα», λέει μια πηγή. «Τα χέρια έχουν μείνει πετσί και κόκαλο. Μοιάζουν με οδοντογλυφίδες. Χάνει συνέχεια βάρος», προσθέτει.
Αντζελίνα Τζολί
Ο Νεοϋορκέζος παθολόγος, Δρ. Στούαρτ Φίσερ, ο οποίος έχει κουράρει την Τζολί στο παρελθόν, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Έχει ξεπεράσει το όριο του ενδεδειγμένου σωματικού βάρους. Κινδυνεύει».

Από τις 19 Σεπτεμβρίου που η διάσημη ηθοποιός υπέβαλε την αίτηση του διαζυγίου οι διατροφικές συνήθειες της χειροτέρεψαν. Άτομα κοντά στην Τζολί ισχυρίζονται ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν η Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών και Οικογένειας απέρριψε την καταγγελία περί βίαιης συμπεριφοράς του Μπραντ Πιτ απέναντι στα παιδιά του.
Μπραντ Πιτ

 

Πάντως και ο Πιτ έχει χάσει κιλά, περί τα 10, αλλά αυτού του πάει.

Πριν από μια εβδομάδα η Τζολί επέστεψε στην ενεργό ανθρωπιστική δράση και εκφώνησε ομιλία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εκ μέρους όλων των παιδιών του κόσμου.

 

 

Πηγή: athensvoice.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ