Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Η 90χρονη έχει πιάσει το νόημα της ζωής | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλοί λένε πως η ζωή ξεκινάει μετά τα πενήντα, και μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Ρωσία το αποδεικνύει, έχοντας ήδη ταξιδέψει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και φαίνεται πως δεν σχεδιάζει να σταματήσει σύντομα. Έχοντας μαζί της μια μεγάλη ταξιδιωτική τσάντα και θετικά συναισθήματα, έχει ταξιδέψει από το Βιετνάμ μέχρι τη Γερμανία.

Θαυμάζουμε αυτήν την δραστήρια γιαγιά και μοιραζόμαστε την εκπληκτική ιστορία της μαζί σας.

Γνωρίστε την Λένα από την ρώσικη πόλη Κρασνογιάρσκ. Είναι 90 ετών και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 7 χρόνια.

1

Στα 83 της η Λένα αποφάσισε να κατακτήσει τον κόσμο. Απλά το αποφάσισε και το έκανε, εξηγεί η Εκατερίνα Πάπινα (Ekaterina Papina) , που γνώρισε την ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα εστιατόριο στο Βιετνάμ. «Είδα μια ηλικιωμένη κυρία, που καθόταν σε ένα τραπέζι και προσπαθούσε να εξηγήσει σε έναν σερβιτόρο ότι δεν ήθελε πολύ καυτερό φαγητό,» λέει η Εκατερίνα.

2

«Αποφάσισα να πάω να την βοηθήσω και αρχίσαμε να μιλάμε. Και ξέρετε τι ανακάλυψα; Αυτή η κυρία ταξίδεψε μόνη της στο Βιετνάμ σε ηλικία 89 ετών. Έμεινα πραγματικά άφωνη.» Για να μπορεί να ταξιδεύει 2 φορές το χρόνο, αυτή η γιαγιά όχι μόνο αποταμιεύει τη σύνταξή της, αλλά επίσης πουλάει λουλούδια που μεγαλώνει στο σπίτι της.

3

Κάθε χρόνο πηγαίνει για 3 εβδομάδες σε ιαματικά λουτρά για θεραπεία και στη συνέχεια ταξιδεύει στον επόμενό της προορισμό. Μια φορά στις ετήσιες διακοπές της γνώρισε μια γυναίκα που την προσκάλεσε στη Γερμανία. Την επόμενη χρονιά, η Λένα ταξίδεψε στη Γερμανία και από εκεί πήγαν μαζί στη Τσέχικη Δημοκρατία. Ταξιδεύει παντού με ένα μεγάλο ταξιδιωτικό σακίδιο, έχοντας όλα τα απαραίτητα.

4

«Φυσικά της είναι αρκετά δύσκολο να το κουβαλάει, αλλά πάντα κάποιος προσφέρεται να την βοηθήσει. Είναι μια απίστευτη γιαγιά! Χαρούμενη και ενθουσιώδης!» περιγράφει η Εκατερίνα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν τόσο θαρραλέο και ανοιχτόμυαλο άνθρωποι και ειδικά σε αυτήν την ηλικία.

5

Όταν την ρώτησαν αν θέλει να κάνει βόλτα με μηχανή, χωρίς δισταγμό, συμφώνησε.Και όταν την ρώτησαν πως ήταν, απάντησε «Όλα είναι σούπερ!» Η γιαγιά Λένα έχει ένα όνειρο: θέλει να ταξιδέψει στην Ιταλία και στο Ισραήλ.

6

Και δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία πως σύντομα θα εκπληρωθεί το όνειρό της. Αυτή η γιαγιά είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ζωντάνιας, κουράγιου και οπτιμισμού. Την τελευταία μέρα πριν αποχωρήσει από το Μούι Νε, η Λένα μοιράστηκε μερικές συμβουλές: Κάντε δύο παιδιά. «Ένα παιδί ίσον κανένα!» Ονειρευτείτε «Ό, τι ονειρεύομαι γίνεται πραγματικότητα!» Ποτέ μην υπομένετε κάτι που σας κάνει κακό. Να μη φοβάστε τίποτα, η περιπέτεια απαιτεί θάρρος. Ταξιδέψτε. Παντού υπάρχουν καλοί άνθρωποι που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Να ευγνωμονείτε για τα πάντα.,

 

Πηγή: tilestwra

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ