Ηράκλειο: Μέσα σε λίγες μέρες οι πολίτες έκαναν καινούργιο το σπίτι της οικογένειας που είχε καταστραφεί στη φωτιά! | ΦΩΤΟ

Shares

Το σπίτι της οικογένειας στα Δειλινά του Ηρακλείου είχε καταστραφεί σε πυρκαγιά πριν από ένα μήνα (δείτε εδώ). Μια μητέρα με τα 4 παιδιά της έμειναν κυριολεκτικά στο δρόμο… Και τότε ανέλαβαν οι εθελοντές της «Κίτρινης Αποστολής που έκαναν καινούργιο το σπίτι, ενώ κατάφεραν να εξασφαλίσουν και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Δείτε πώς ήταν και πώς έγινε το σπίτι της οικογένειας

deilina-1

dilina-1

 

Ο Δημήτρης Αποστολάκης έγραψε χθες βράδυ στην ομάδα της «Κίτρινης Αποστολής» για την πορεία των εργασιών αλλά και για όσα ακόμα χρειάζονται:

«Στην τελική ευθεία…

Το σπίτι προχωράει με σταθερά και γοργά βήματα για την ολοκλήρωση του, και να τελειώσει επιτέλους ο Γολγοθάς της οικογένειας που έχει κυριολεκτικά ξεσπιτωθει !! Λίγα πράγματα θέλουμε ακόμη για να τελειώσουμε ακόμη και όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει θα ήταν πολύ ευχάριστο!!! Χρειαζόμαστε ένα διώροφο κρεβάτι χωρίς στρώματα ( έχουμε ήδη ένα αλλά τα κορίτσια είναι 4), και ένα καλοριφέρ για θέρμανση!! Και αν θέλει κάποιος ελαιοχρωματιστής να μας τελειώσει την πρόσοψη του σπιτιού και ένα δωμάτιο θα ήταν ευχής έργο!!»

dilina-2 dilina-3

Πηγή:candianews

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *