Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ηράκλειο: Μέσα σε λίγες μέρες οι πολίτες έκαναν καινούργιο το σπίτι της οικογένειας που είχε καταστραφεί στη φωτιά! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σπίτι της οικογένειας στα Δειλινά του Ηρακλείου είχε καταστραφεί σε πυρκαγιά πριν από ένα μήνα (δείτε εδώ). Μια μητέρα με τα 4 παιδιά της έμειναν κυριολεκτικά στο δρόμο… Και τότε ανέλαβαν οι εθελοντές της “Κίτρινης Αποστολής που έκαναν καινούργιο το σπίτι, ενώ κατάφεραν να εξασφαλίσουν και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Δείτε πώς ήταν και πώς έγινε το σπίτι της οικογένειας

deilina-1

dilina-1

 

Ο Δημήτρης Αποστολάκης έγραψε χθες βράδυ στην ομάδα της “Κίτρινης Αποστολής” για την πορεία των εργασιών αλλά και για όσα ακόμα χρειάζονται:

“Στην τελική ευθεία…

Το σπίτι προχωράει με σταθερά και γοργά βήματα για την ολοκλήρωση του, και να τελειώσει επιτέλους ο Γολγοθάς της οικογένειας που έχει κυριολεκτικά ξεσπιτωθει !! Λίγα πράγματα θέλουμε ακόμη για να τελειώσουμε ακόμη και όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει θα ήταν πολύ ευχάριστο!!! Χρειαζόμαστε ένα διώροφο κρεβάτι χωρίς στρώματα ( έχουμε ήδη ένα αλλά τα κορίτσια είναι 4), και ένα καλοριφέρ για θέρμανση!! Και αν θέλει κάποιος ελαιοχρωματιστής να μας τελειώσει την πρόσοψη του σπιτιού και ένα δωμάτιο θα ήταν ευχής έργο!!”

dilina-2 dilina-3

Πηγή:candianews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ