Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Εντυπωσιακές εικόνες στον κρητικό ουρανό θα δούμε σήμερα | Όταν το F16 θα “συναντήσει” τη γιγάντια σημαία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το αεροσκάφος F16 της Ομάδας «Ζευς», ο επισμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος αναμένεται να χαρίσει 12.5 λεπτά εντυπωσιακών ελιγμών πετώντας πάνω από την πόλη του Ηρακλείου την Παρασκευή στις 12.30 το μεσημέρι, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου Αγίου Μηνά.

Την ίδια ώρα, ενόψει της μεγάλης γιορτής για την πόλη η γιγαντιαίων διαστάσεων σημαία θα τοποθετηθεί στην περιοχή του Καράβολα και θα είναι σημείο αναφοράς για την εντυπωσιακή επίδειξη.

Στην σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας-Λιτανείας της εικόνας του Αγ. Μηνά  το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης ΠΕ Ηρακλείου οργανώνουν στις 12:30 εκδήλωση στην περιοχή «Καράβολα»  όπου θα συμμετέχει η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» με αεροσκάφος F16 Block 52+ και χειριστή τον ιπτάμενο επισμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο. Ειδικότερα ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας θα πετάξει από τα Χανιά και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στην παραλιακή ζώνη του Ηρακλείου όπου θα ακολουθήσει η αεροπορική επίδειξη».

«Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Πολεμική Αεροπορία για την αποδοχή της πρότασης, όπου με την προγραμματισμένη εναέρια εκδήλωση θα αποδοθεί τιμή από την Αεροπορία στον εορτάζοντα Πολιούχο Άγ. Μηνά, αλλά παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν μια σπουδαία αεροπορική επίδειξη διαπιστώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητα και το αξιόμαχο των πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας».

«Παράλληλα, στο πλαίσιο των εορταστικών-τιμητικών εκδηλώσεων, στην περιοχή του Καράβολα θα στηθεί Ελληνική σημαία διαστάσεων 745,5 τ.μ. βάρους 200 κιλών που ανήκει στον Μανόλη Βουτσαλά, ενώ για ιστός θα χρησιμοποιηθεί ένας γερανός. Την προετοιμασία-συντονισμό των εκδηλώσεων έχει ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης».

Πηγή:cretaday

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ