Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Για προληπτικούς λόγους η νοσηλεία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας έζησε το βράδυ της Κυριακής κλήρος και λαός στο άκουσμα της είδησης ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος εισήχθη εσπευσμένως στο νοσοκομείο εξαιτίας προ λιποθυμικού επεισοδίου.

Τελικά ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης υπεβλήθη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με την υγεία του όχι μόνο να  εμπνέει ανησυχία αλλά με τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε, λίγη ώρα αργότερα να περπατά από το ένα ιατρικό τμήμα στο άλλο σκορπίζοντας χαμόγελα σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ασθενείς που ανησυχώντας για την υγεία του θέλησαν να μάθουν τί συμβαίνει.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος κατά πληροφορίες θεωρώντας ότι η μικρή περιπέτεια της υγείας του έχει τερματιστεί εκδήλωνε από χθες την επιθυμία να χοροστατήσει σήμερα στην Δοξολογία για τα Εισόδια της Θεοτόκου. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς  σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα Δευτέρα, θα αρχίσουν εξετάσεις προκειμένου να αποκλείσουν οι γιατροί σοβαρά νευρολογικά ή καρδιολογικά αίτια.

Τι συνέβη χθες στο Βενιζέλειο όπου και μεταφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

Καθαρές ήταν οι απαντήσεις και της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος τον οποίο και εξέτασαν παθολόγοι και καρδιολόγοι. Για καθαρά προληπτικούς λόγους ωστόσο  κρίθηκε επιβεβλημένο το βράδυ της Κυριακής να παραμείνει νοσηλευόμενος στην Παθολογική κλινική του Βενιζελείου μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως και το σετ των αιματολογικών εξετάσεων ενώ χθες

 

Νωρίτερα

Ο Αρχιεπίσκοπος κατά τη μεταφορά του από το Ναό της Παναγίας της Αλατσατιανής στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο είπε στο γιατρό υπηρεσίας του Βενιζελείου ότι το τελευταίο διάστημα είχε έντονα τα σημάδια της κούρασης εξαιτίας του προγράμματός του που ήταν ιδιαίτερα βαρύ και της πολύωρης καθημερινά ορθοστασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αρχιεπίσκοπος έχοντας συνέλθει πλήρως προχώρησε στις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν αυτοεξυπηρετούμενος και περπατώντας από το αναγκαίο τμήμα στο άλλο σκορπίζοντας χαμόγελα σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ασθενείς που ανησυχώντας για την υγεία του θέλησαν να μάθουν τί συμβαίνει.

Ακόμη και ιερείς που με έκδηλη ανησυχία είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο Βενιζέλειο με το που πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται για ένα προλιποθυμικό επεισόδιο χωρίς περαιτέρω ως φαίνεται επιπτώσεις άρχισαν να αποχωρούν με έκδηλη ικανοποίηση.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Βενιζελείου κ. Τασσόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου ενώ λίγο αργότερα εξεδόθη και ανακοίνωση:

“Σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου και κατά τις βραδινές ώρες διακομίσθηκε ο σεβασμιώτατος αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου Νοσοκομείου λόγω ενός αναφερόμενου προ λιποθυμικού επεισοδίου. Κατά την εξέταση που του έγινε, διέθετε άριστο επίπεδο επικοινωνίας και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός. Από τον αρχικό κλινικό και εργαστηριακό – απεικονιστικό έλεγχο δεν διαπιστώθηκε παθολογικό εύρημα. Νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να εξέλθει σύντομα.

 

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ