Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Αυτή η Ρεθυμνιώτισσα φτιάχνει σανδάλια που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Εύα Μολδοβανίδου είναι το κορίτσι που κρύβεται πίσω από την επωνυμία e..creations και τα περίφημα σανδάλια, που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό! Με σπουδές marketing και διοίκηση επιχειρήσεων στην Πάτρα, η Εύα επέστρεψε στον τόπο της, το Ρέθυμνο όπου και πλέον ζει.

Γράφει η Μαριάννα Τζιράκη

Ασχολείται με τις τουριστικές επιχειρήσεις και παράλληλα ασκεί το χόμπι της, την δημιουργία πανέμορφων σανδαλιών και άλλων αξεσουάρ όπως βραχιόλια, τα οποία μέσα από την σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φτάνουν σε όλο τον κόσμο.

Η Εύα, ένα πανέμορφο κορίτσι με ένα ακόμα πιο όμορφο χαμόγελο με υποδέχθηκε στο όμορφο εργαστήρι της, παρέα με το «παιδί» της, τον Έκτορα!

Οι δημιουργίες της μία και μία! Όλες προσεγμένες, χρωματικά με μικρές λεπτομέρειες σε χάντρες και αξεσουάρ. Τα σανδάλια καθώς και τα υφάσματα που χρησιμοποιεί είναι ελληνικής παραγωγής και ντόπια.

Ποιο είναι όμως το μυστικό της e..creations;

Όπως μου είπε η Εύα, οι δημιουργίες της οι οποίες γίνονται κατόπιν παραγγελίας (ανάλογα με το σχέδιο σανδαλιού, το νούμερο και τα χρώματα) είναι προσαρμοσμένες στον ίδιο τον πελάτη. Με λίγα λόγια, το σανδάλι που φοράς είναι μοναδικό όσο είσαι και εσύ. Τα σχέδια δεν αναπαράγονται πιστά και ανάλογα με τον χαρακτήρα και το στυλ σου, η Εύα διαμορφώνει το σανδάλι που ταιριάζει άψογα με σένα! Συμμετέχεις μάλιστα και εσύ μιας και σου αποστέλλονται οι χρωματικοί συνδυασμοί ώστε να επιλέξεις!

Η Εύα αρνείται πεισματικά να πει ότι έχει κάνει το χόμπι της επάγγελμα καθώς «χάνει την μαγεία του αν το πεις έτσι». Ο ελεύθερος χρόνος της είναι απόλυτα συνυφασμένος με αυτό, έχοντας ως βασικό εργαλείο, πέρα από τα ψαλίδια και τις χάντρες της,  την φαντασία της!

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια όταν πολύ δειλά έφτιαχνε βραχιόλια για εκείνη και τις φίλες της. Στην συνέχεια προχώρησε στο κομμάτι των σανδαλιών και πλέον έχει ταυτιστεί με αυτά.

Από την επικοινωνία με τους πελάτες μέχρι την παραγωγή και την αποστολή των προϊόντων, η Εύα είναι αυτή που κινεί τα νήματα. Χόμπι είναι αυτό! Ή τουλάχιστον έτσι λέει εκείνη. Η μαζική πώληση δεν είναι αυτό που την ενδιαφέρει αλλά το ίδιο το προϊόν και η μοναδικότητά του. Νομίζω κάπου εδώ κρύβεται το μυστικό.. στη λέξη αγάπη για δημιουργία και μεράκι.

 

Για να επικοινωνήσετε με την E..creations και να δείτε περισσότερες από τις πανέμορφες δημιουργίες της:

Facebook page: E..creations

Instagram: ecreationshandmadesandals

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986247546

Τα σανδάλια μπορείτε να τα βρείτε και στο κατάστημα «Per due» στο Ρέθυμνο

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μεταποίησης του υπάρχοντος σανδαλιού σας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ