Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπάρχουν πολλών ειδών ζευγάρια. Ζευγάρια τα οποία έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους και ζευγάρια που έχουν μικρή διαφορά ηλικίας ή όπου οι δυο σύντροφοι είναι συνομήλικοι

Σε ορισμένες γυναίκες αρέσουν οι πιο ώριμοι άντρες ενώ υπάρχουν κι αυτές που προτιμούν τους συνομήλικους ή ακόμα και μικρότερους άντρες. Ποια είναι όμως η ιδανική διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι που εγγυάται την επιτυχία της σχέσης;

Ερευνητές Πανεπιστήμιο Emory στις Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν ανάλυση σε 3.000 ζευγάρια. Θέλησαν να δώσουν απάντηση σε αυτό το σημαντικό ερώτημα.

Τι βρήκαν λοιπόν οι ειδικοί;

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ηλικίας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να χωρίσουν. Αυτός ο κανόνας όμως έχει και μία άλλη παράμετρο. Οι στατιστικές έδειξαν, πως τα ζευγάρια που κατάφεραν να περάσουν το σήμα των 2 χρόνων σχέσης)έχουν 43% λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν. Κι αυτό ισχύει όποια κι αν είναι η διαφορά ηλικίας.

Από την μελέτη φάνηκε πως τα ζευγάρια με έναν χρόνο διαφορά ηλικίας έχουν 3% πιθανότητες να χωρίσουν. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα τα πράγματα έχουν ως εξής: 18% πιθανότητες για χωρισμό έχουν τα ζευγάρια με έως και 5 χρόνια διαφορά, 39% πιθανότητες με 10 χρόνια διαφορά και 95% πιθανότητες, εάν η διαφορά ηλικίας είναι πάνω από 20 χρόνια.

Πηγή: healthview.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ