Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Έγραψε ιστορία ο Κισσαμικός απέναντι στον Πανιώνιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κισσαμικός έγραψε ιστορία! Η χανιώτικη ομάδα διέλυσε με 3-0 τον Πανιώνιο στο Μάλεμε σε εξ αναβολής ματς για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και «τσέκαρε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το παιχνίδι για ακόμη μια φορά διεκόπη για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά, καθώς άνοιξαν οι ουρανοί.kissamikos_malemeΤο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Κισσαμικό, καθώς ήταν καλύτερος και έκανε ότι ήθελε, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Μέχρι να έρθει ο σπουδαιότερος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου, ο Μάριο Μαρτίνεθ, ο οποίος στο 29΄με μακρινό σουτ έκανε το 1-0 (η μπάλα χτύπησε στον Γκιοατά).

Πιο σοβαρός μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος, ο οποίος πήρε μέτρα στο γήπεδο, κυκλοφόρησε την μπάλα και έκανε αισθητή την παρουσία του. Ωστόσο, στο 75΄τον «χτύπησε»… καταιγίδα. Ο Μίλιτς τροφοδότησε τον Μάντζη, αυτός έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί ο Φουκάκης διέκοψε το παιχνίδι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Όταν ο αγώνας ξανά ξεκίνησε, ο λόγος που έγινε αυτό ήταν για να τελειώσει, καθώς δε γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο, όμως, ο Κισσαμικός κατάφερε και ξανά… χτύπησε τον αντίπαλό του, αφού στο 90΄κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μάριο Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος ο Τιάγκο Σίλβα έβγαλε τη σέντρα, ο Γκιοατά με προβολή προσπάθησε να απομακρύνει αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανιώνιου, με τον Κισσαμικό να «αγγίζει» το 4-0.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσερκέζος, Σταθάκης (58′ Γκούμας), Παντελάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάλης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Κίκε (69′ Μάντζης), Θέος (73′ Τιάγκο), Μίλιτς.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά Οικονόμου Αντωνιάδης (λ. τρ. Αντωνιάδης), Κόρμπος, Σαββίδης (46′ Μπεν), Φούντας, Ολαϊτάν (74′ Μασούρας), Μασούντ, Ενγκόγκ.

Η βαθμολογία

Κισσαμικός 6

Λεβαδειακός 4

Πανιώνιος 1

Πανσερραϊκός 0

 

 

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ