ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα πορτοκάλι
Ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες ήταν μέχρι πρότινος ο κρασάτος.
Ήτοι, στην κατσαρολίτσα με μπόλικο λευκό κρασί και μπόλικη ριγανίτσα!!! Γιαμ γιαμ!!! Μέχρι πρότινος.
Γιατί τώρα ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες μου είναι αυτή η πορτοκαλένια σαλτσούλα που θα σου παρουσιάσω σήμερα εδώ.
Η οποία πορτοκαλένια αυτή σαλτσούλα που γίνεται με ελάχιστα υλικά (πως αλλιώς άλλωστε), αναδεικνύει όχι μόνο την γεύση του χοιρινού, αλλά «αναβαθμίζει» ένα απλό-ταπεινό- καθημερινό πιάτο σε κάτι πιο ιδιαίτερο-ασυνήθιστο-εορταστικό.
Δεν συμφωνείς πως ακούγεται πολύ πιο εντυπωσιακό;
– Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
– Χοιρινές στην κατσαρόλα με σάλτσα πορτοκάλι!!!
Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο mothersblog
-
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ11 ώρες πριν
10 λόγοι που το Πάσχα στο χωριό είναι Ο-ΝΕΙ-ΡΟ!
-
Κόσμος3 ημέρες πριν
Ρωσία: Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον… λίντσαραν οι θεατές
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Πνίγηκε στη σκόνη το Ρέθυμνο – Ξεπέρασε τους 31 βαθμούς η θερμοκρασία την Τρίτη!
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Θλιβερή πρωτιά του Ρεθύμνου στους πλειστηριασμούς – Πόσα ακίνητα βγαίνουν στο «σφυρί»