ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Μάθαμε τα μυστικά του αρνιού από τον χασάπη της γειτονιάς μας
Κακά τα ψέματα, αν δεν φας σουβλιστό αρνί δεν καταλαβαίνεις Πάσχα. Δεν σνομπάρουμε τις συνταγές που το θέλουν στο φούρνο, ούτε λέμε πως οι γαρδούμπες και το κοκορέτσι είναι κατώτερα. Αλλά ας μην κρυβόμαστε: το αρνί στη σούβλα, έχει την δική του ξεχωριστή γεύση η οποία μάλιστα θέλει και μία μαεστρία.
Ο Νίκος Κασιμάτης ανήκει στη νεότερη γενιά χασάπηδων στα νότια προάστια, με την οικογένεια του να βρίσκεται στο επάγγελμα από το 1970. Κοινώς, δεν ξέρει μόνο τα πάντα γύρω από το κρέας αλλά και τον σωστό τρόπο για να το σουβλίσεις. Και ναι, μπορεί να είναι απλό στη σκέψη, αλλά είναι τα μικρά μυστικά που κάνουν την διαφορά. Και τα μοιράστηκε μαζί μας.
Διαβάστε τα 5 βήματα που πρέπει να ξέρετε στο ratpack
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Αδερφή Γιώργου Λυγγερίδη: «Έχω πολλή οργή μέσα μου – Ένας άνθρωπος καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν»
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρεθυμνιώτισσα διαμαρτύρεται για τα δέντρα που κόβουν έξω από το σπίτι της
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Ένας χρόνος χωρίς την Πένυ – «Ας γίνουνε αναμνήσεις τα τροχαία και όχι άλλοι άνθρωποι»